From the owner: Slotenmaker Centraal: 24/7 Transparante Spoedhulp & Inbraakbeveiliging…read more
Slotenmaker Centraal is uw betrouwbare partner voor 24/7 spoedhulp, inbraakbeveiliging en het vakkundig sloten vervangen in de regio Haaglanden & Rotterdam. Bent u buitengesloten, is uw sleutel afgebroken of bent u de autosleutels in de auto vergeten? Wij staan binnen 30 minuten bij u op de stoep en openen ook auto's volledig schadevrij.
Onze unieke servicebeloften:
-Vaste, transparante tarieven: Wij rekenen €0 voorrijkosten en al onze tarieven staan duidelijk op de website vermeld. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.
-Géén extra toeslagen: Bij ons betaalt u geen toeslagen voor avond-, nacht-, weekend- of feestdagen. Wij hanteren dag en nacht hetzelfde eerlijke tarief.
-Direct contact: Geen tussenpersonen of dure callcenters; u spreekt direct met de vakman die bij u langskomt.
-Hoogwaardige beveiliging: Wij specialiseren ons in het leveren en monteren van SKG-veiligheidssloten en kerntrekbeveiliging om inbraak te voorkomen.
Of het nu gaat om een spoedgeval, het herstellen van inbraakschade of het preventief beveiligen van uw woning: wij helpen u snel, eerlijk en professioneel weer op weg.