Vlotte, professionele ontvangst en bediening. We kregen een tafel voor twee op de eerste verdieping. Ondanks dat de ruimte vol benut wordt, hadden we voldoende privacy. De menukaart wordt regelmatig geüpdatet. In ons geval was de kaart maar van toepassing voor drie dagen! Reden zou kunnen zijn dat de ingrediënten gekozen worden in functie van het seizoen (en prijs). Leuke touch; op de achtkant stonden foto's vd medewerkers. Er was voldoende keuze, zonder overdrijven. Wij kozen eenmaal carpaccio van rund en eenmaal van foie gras. Twee maal heerlijk vers en goed gekruid. Als hoofdgerecht kozen we eenmaal kip tanduri en eenmaal eendeborst. Beiden mals en sappig bereid. Aardappelschijfjes bij de eendeborst waren dun als chips, met een ovenkorstje en fris gekruid. Heerlijk. Porties mochten iets ruimer. De wijnkaart is gevarieerd en voor de kleine drinker ook voldoende keuzes uit meerdere druiven, per glas. Als dessert een dame blanche. Niets bijzonders. Ook de crumble van appel heb ik al smakelijker gegeten. Al bij al een geslaagde avond voor een correcte prijs (130€). read more