Datagendannelse / Data recovery
Gendannelse af alt fra feriebilleder til virksomhedsdokumenter
Er uheldet ude? Håret i postkassen og kinderne rødglødende? Fortvivl ej. Der er stadig håb i tilfælde af datatab. Computer112 hjælper ikke kun med service og reparation af computere, men gør det umulige muligt gennem gendannelse af tabt data.
Har du mistet data, du ønsker at gendanne, så stop brugen af enheden omgående. Vi kan gendanne data på langt størstedelen af de opgaver vi får ind, men mulighederne forringes betragteligt, hvis du videre benytter enheden eller selv forsøger at gendanne det tabte.
Vi udfører alle former for computerreparationer, opgraderinger, installationer,har de ikke mulighed for at indlevere deres computer til os kommer vi ud på deres adr. og laver den, vi kører ud på hele Sjælland
Nogle af vores specialer er Bl.a.Ny skæm på din bærbare både på PC og MacBook, nyt strømstik / opladerstik. datarecovery / datagendannelse
Established in 1996.
Computer112 er en professionel og dynamisk virksomhed som primært henvender sig til mindre virksomheder, institutioner, foreninger og private.
Computer112 har eksisteret siden 1996. Vi samarbejder med flere leverandør og reparatører for at sikrede den bedste løsninger for alle vores kunder.
Vores mål er et tæt og seriøst samarbejde med vores kunder, hvor vi tager udgangspunkt i netop jeres behov.
Computer 112 løser hardwareproblemer, installerer Windows-programmer, printere, internetopkoblinger og meget mere.
Læs mere om hvad vi kan hjælpe med under
PC hjælp. Er du i tvivl, så ring og få en uforpligtende snak.
Vi sælger også brugte computere - se mere på forsiden eller ring og hør nærmere. Desuden rådgives der ved nyindkøb af computer, trådløst netværk og udstyr og Computer 112 hjælper dig gerne med at opsætte en køreklar computer.
Intet problem er for stort eller for småt - vi glæder os til at høre fra dig!
"Vores succes bygger på de mange henvisninger, vi får fra tilfre
Meet the Business Owner: Casper S.