Cancel

Open app

Search

Club Ron Photos

Recommended Reviews - Club Ron

Your trust is our priority, so businesses can't pay to alter or remove their reviews. Learn more about reviews.
    Yelp app icon
    Browse more easily on the app
    Review Feed Illustration

Helpful 0
    Thanks 0
    Love this 0
    Oh no 0

Verify this business for free

Get access to customer & competitor insights.

Verify this business

5.0(2 reviews)
    1.6 km

Het nieuwe jaar uitstekend begonnen bij Dounya in club Katy, Dounya is een mooie dame van…read moreMarrokkaaanse afkomst zij was de verschijning waar ik naar uit had gekeken. Mooi en lief gezichtje en een spontane en open mind, constant bezig om het mij (de klant) naar de zin te maken. Mijn keuze voor haar was vanaf moment 1 helder! We (mijn 2 vrienden en ik werden voorgesteld aan 4 dames en zij sprong direct in het oog. Op de kamer bleek mijn keuze voor haar een superbeslissing, na mijn bezoek gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voordat ze als een echte engel betaamd alweer verdwenen is! Dounya, je bent het einde!

From the owner: Respect en veiligheid voor de dames en onze gasten is één van de voornaamste pijlers waarop de seks…read moreclub / massage salon van Den Haag, Club Katy drijft. In Club Katy bieden we U de mogelijkheid om met 1 van onze dames gezellig aan onze nieuwe bar met een drankje eerst elkaar beter leren kennen, en/of naar de kamer. BELANGRIJK: Niet al onze dames staan op de foto vanwege privacy redenen. Bij ons heeft u meer mogelijkheden: Erotische massage en of intiem met onze dames. Onze prijzen variëren daarom ook. Ook gaan wij respectvol met de zelfstandigheid van onze dames om. Daarom mogen zij bij ons ook de voorstel rondes overslaan of gasten/klanten weigeren.Met ons team streven wij naar een aangename sfeer in een luxueuze omgeving. Voor onze Seks club / Massage salon zijn wij ook opzoek naar leuke spontane meiden vanaf 21 jaar en ouder. De massages variëren van relax tot erotische massages, daarnaast is werken zonder massages te geven ook mogelijk. Zowel onervaren als ervaren dames zijn welkom, ook behoord een kamer huren tot de mogelijkheid. Jij bepaald welke dagen en tijden jij wilt werken en welke werkzaamheden jij verricht. Gratis Wifi en een zeer goede verdienste, die dezelfde dag nog cash word uitbetaald. Bij ons kun je gelijk beginnen als je wilt. Wij wensen U een aangenaam verblijf. Club Katy Maakt u zich geen zorgen discretie is bij ons een pré.

Photos

See all