Olemme Keski-Eurooppalaishenkinen kahvila Leppävaaran Läkkitorilla. Laadukas asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Meille tullaan virkistäytymään ja nauttimaan elämästä. Kaikki työntekijämme ovat barista-koulutuksen saaneita ja hyvä kahvi ja tee ovat intohimomme.
Kahvimme valmistetaan Kaffa Roasteryn Punavuoressa paahtamista kahvipavuista.
Meiltä löytyy myös laadukas valikoima hyviä teelaatuja, konditoriatuotteita, suolaisia ja makeita leivonnaisia. Raikkaat salaatit, keitot, smoothiet ja täytetyt sämpylät kuuluvat myös valikoimaamme.
Jäätelömme on herkullista Espoossa valmistettua Caminito artesaani jäätelöä.
Aikuisempaan makuun meillä on myös A-oikeudet ja drinkkejä moneen menoon.
Tervetuloa viihtymään ja kahvittelemaan!
Established in 2015.
Laadukas asiakaspalvelu, kahvi ja tee ovat intohimomme. Asiakkaiden viihtyvyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tule kokemaan paikan päälle rentouttava ja ainutlaatuinen eurooppalainen kahvilatunnelma.
Meet the Business Owner: Joa K.
Olemme pieni perheyritys ja haaveenamme oli ollut jo pitkään perustaa kahvila jossa itsekin viihtyisi. Keväällä 2015 avasimme ensimmäisen kahvilamme: Eurooppalaishenkisen Cafe Zocerian Leppävaaraan Läkkitorille. Hyvä asiakaspalvelu, kahvi, tee ja laadukkaat tuotteet ovat toimintamme kulmakiviä. Asiakkaiden viihtyvyys on meille ensisijaisen tärkeää.