Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam is geopend van maandag t/m zaterdag en wij werken uitsluitend op afspraak.
U kunt bij ons terecht voor:
- Gezichtsbehandeling
- Microdermabrasie
- Koude laser (Photonlaser)
- Bindweefselmassage
- manicure
- permanente make-up,
- tattoo removal
Established in 2013.
Jiska Payet is de trotse eigenaresse en tevens schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in Huidverbetering. "Na 16 jaar mijn eigen praktijken in Harderwijk en Hierden te hebben gehad heb ik de stap gezet om in Amsterdam Zuid het beauty concept en schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam op te zetten. De laatste 4 jaren ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in gezichtsbehandelingen t.b.v. huidverbetering zoals microdermabrasie, mesotherapie, micro-needling, bindweefselmassages en voedingssupplementen voor de huid. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor een ontspannende gezichtsbehandeling, acnebehandeling, kleurenanalyse, epileren, ontharen, (bruids)make-up of een volledige huidanalyse en huidadvies." Wij zitten in Amsterdam Zuid op een locatie die ook voor klanten uit de Pijp, Buitenveldert en Amstelveen zeer goed te bereiken is. Er is bij ons altijd voldoende parkeergelegenheid.
Meet the Business Owner: Jiska P.