Baget Burger ailesi olarak sizlere sağlıklı, doğal ve lezzetli hamburgerler sunmaya devam ediyoruz. Gıda Mühendisi olan işletme sahibinin gözetim ve denetiminde her gün Bizim Kasap'dan gelen kıymamızı, özenle ve hiçbir katkı maddesi içermeden hazırlayıp, özel sosumuz ve yine günlük hazırlanan lezzetli doğal mayonezimiz ve garnitürlerimiz ile birleştirip, Ata Ekmek'den gelen ve bizim için hazırlanmış tap taze ekmekler arasında sunarak lezzet dağıtmaya devam ediyoruz. Efsane tat Baget Burger'imizde ekstra olarak lezzet şölenine katılan sucuk ve salamlarımızı da %100 dana eti olarak Sabanoğlu Kasap'dan kullanıyoruz
Baget Burger ailemizi oluştururken de ayni dikkati ve özeni gösteriyoruz işletmecimiz ve ustamız Kimya bölümü mezunu olup dinamik ve güleryüzlü ekibimiz ile sizlere hizmet sunuyoruz.
Ürün tedarikçilerimiz ve ekibimizden de anlaşıldığı üzere kalite ve güven konusunda çok hassasiyet gösteriyoruz çünkü Baget Burger ailesi olarak önceliğimiz çocuklarımıza ve sizlere güvenle yedirebileceğimiz bir hamburger sunmak ve ayrıca belirtelim kendi oğlumuz da köftemize ve burgerlerimize bayılıyor:) read more