Odtüye yakın olması sebebiyle Cepa Alışveriş Merkezi'ne gittiğimde numaralı gözlük seçimimi buradan yapmıştım. Atasun Optik ismini sadece bu alışveriş merkezine gittiğimde gördüğüm için büyük bir marka olduğunu reklam filmleri sayesinde algıladım. Gözlüklerimi aldım bitti, ben onları unutmak istiyorum ama onlar sürekli cazip kampanya seçeneklerini cep telefonuma göndererek kendilerini unutturmak istemiyor. Çalışanlarından bahsetmek gerekirse bir çok seçenek arasında seçim yapmaya çabalarken onlar bana her seçeneği yakıştırdılar, bence biraz dürüstlük olsa daha iyi olabilirdi ama tabii pazarlama stratejilerine söz söyleyecek konumda değilim. Bunun dışında gayet yardımcılardı, olması gerektiği gibi. Fiyat konusuna gelirsek gerçekten indirimli dönemlerinde çerceve fiyatları çok uygun, ancak bence cam fiyatları konusu gerçekten tartişmaya açık olabilir. Kısacası çerceveyi burdan aldım, camı başka yere taktırdım. Öğrenci olarak cama da çerceve kadar para verebilecek konuma sanırım hala gelemedim. read more