Brácha se rozhodl oženit, tak jsme skončili na zámku v Radimi - a hele, kdybych nevěděl, že je to svatba, myslel bych si, že jdeme točit reklamu na luxusní koláče a kafe.
Prostředí? Tak krásný, že i komáři tam štípou s noblesou. Romantika jak z pohádky, akorát tady nehrozí, že by princ přijel na bílém koni - maximálně na Oktávce v kombíku.
Kavárnička? Voní tak lákavě, že jsem málem unesl Radku, aby mi pekla doma. Koláče má totiž lepší než moje babička - a to je urážka, za kterou by mě babča nejspíš vydědila. Luboš za barem obsluhuje s takovým přehledem, že kdyby náhodou nalil místo kávy rum, nikdo by se nezlobil - spíš by se svatba rozjela ještě víc.
Průvodce po zámku? Tak poutavý vyprávění, že i děti držely hubu a poslouchaly. A kdyby řekl, že v ložnici straší duch opilýho rytíře, co hledá ještě jedno pivo, tak bych tomu věřil.
No a Radka? Ta dokáže připravit svatební výzdobu tak nádhernou, že i tchýně vypadala spokojeně... což je samo o sobě jasný důkaz, že zázraky existujou.
Shrnutí: Zámek Radim je místo, kde se dá krásně oženit, dobře najíst a možná i lehce opít. Prostě ideální kombinace, kdy si to užijou všichni - od dětí až po tchány, kteří normálně funí už jenom při čekání na polívku. read more