We Młynie Photos
ul. Zgierska 69
91-446 Łódź
Poland
42 640 69 99
What time does We Młynie open?
What time does We Młynie close?
Food & Alcohol
Does We Młynie serve alcohol?
Yes, We Młynie serves alcohol.
Outdoor Amenities
Does We Młynie have parking?
Yes, We Młynie has parking options.
Other Amenities
Does We Młynie have free WiFi?
Yes, We Młynie has free WiFi.
We Młynie Reviews in Other Languages
Jedna jest na zgierskiej druga na Elsnera dzielnica Widzew. Na początku na Elsnera jak otworzyli było ok, dawali nawet smalec z pieczywem. Teraz jak się zamówi na przykład zupę, które osobiście bardzo lubię to dają jedną kromkę. A wcześniej dawali cztery, ogólnie takie oszczędzanie na niczym, dziadowanie i chyba, dlatego ja tam mniej bywam i moi znajomi. Teraz mówią, że to tylko jak ktoś zamawia drugie danie, tylko po co komuś drugie danie jak ja zamówią zupkę lub dwie, piwo i smalec. Chyba więcej zarobią na dwóch piwach 7 zł = 14 zł dwóch zupach jedna za 7.5 zł = 15 zł niż na drugim daniu za 25 zł . Także powstaje pytanie, jeżeli robią oszczędności na chlebie i na smalcu to, co muszą robić z innymi potrawami żeby jak najwięcej zarobić. To może by było normalne, ale wiem jak jest na przykład w karczmie na ul. Wigury przy Piotrkowskiej, tam dają smalec i nawet twarożek, nie wspominając o pieczywie. .Ogólnie smaczne, ale z czego czy zdrowo to już nie wiem. read more
Bardzo fajna restauracja, wysmienite jedzenie i bardzo miła obsługa, nawet ceny są całkiem przystepne. Ostatnio zaczęli robić różne potańcówki z Dj, np Andrzejki, zaryzykowaliśmy ze znajomymi i było super. Dj grał świetnie co było widać po przepełnionej sali na dole. Gorąco Polecam oby tak dalej! Dorota K. read more