Hello. My name is kamran. I am from Azerbaijan. I am barber. I want to work your barber shop. I found you grom this site. https://m.yelp.com.tr/biz/venezia-hair-oslo. I have some hair cut foto my instagram. Pacinos_barber_shop plese. Let me work with you. read more
Yes, Venezia Hair has parking options. Private Lot Parking, Street Parking, Valet Parking
Other Amenities
Does Venezia Hair have free WiFi?
Yes, Venezia Hair has free WiFi.
From the Business
Vi tilbyr alt fra enkel klipp og styling til avansert hårfarging med eksklusive italienske hårprodukter. Vi skaper en frisyre som passer din personlighet, livsstil, hårstruktur og ansiktsform.
Established in 2014.
Italia har allerede ledet an i moten i verden i flere århundrer, dermed skapte vi vårt nye hjem i det vakre Oslo sentrum - et lite Italia - hvor alle er hjertelig velkomne.
Vi er stolte over at "Venezia Hair" er den eneste italienske frisørsalongen - ikke bare i Oslo - men i hele Norge. Vår salong er en ekte italiensk oase - italiensk design, musikk, hårfarger, hårpleieprodukter, atmosfære og selvfølgelig Lorenzo Minuti selv.
Meet the Business Owner: Lorenzo M.
Lorenzo har vokst opp i Italia hvor han tok en profesjonell frisørutdannelse. Lorenzo har mer enn 14 års erfaring og har hatt praksis i Roma, Milano og Venezia hos ledende italienske frisører. Han fortsetter å lære seg nye teknikker innen farge og klipp for å kunne tilby deg de mest aktuelle hårfrisyrer.