Cancel

5.0 (1 review)
    Closed 9:00 am - 5:00 pm

Usual Suspects Photos

Recommended Reviews - Usual Suspects

Your trust is our priority, so businesses can't pay to alter or remove their reviews. Learn more about reviews.
    Yelp app icon
    Browse more easily on the app
    Review Feed Illustration

Great place! Beautiful view, wonderful people and inspirational talks!

Helpful 0
    Thanks 0
    Love this 0
    Oh no 0

Verify this business for free

Get access to customer & competitor insights.

Verify this business

Ferro Explore - Team Ferro Explore!

Ferro Explore

(1 review)

Noord

Dit bureau claimt "excellent kwalitatief onderzoek" te leveren. Afgaande op het rapport dat is…read moregeschreven voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het CBR (zie: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/rapporten/2018/01/16/communicatie-over-autorijden-met-een-medische-aandoening-diabetes) is het tegengestelde waar. De schrijfster, Annelies Janssen, heeft niet de moeite genomen zich te verdiepen in het onderwerp "diabetes" en wat de overheid en zij benoemen als "de gewenste eigen verantwoordelijkheid te kunnen nemen over autorijden met een medische aandoening". In Nederland wordt -anders dan in andere landen in Europa- niemand wettelijk verplicht zich medisch te laten beoordelen op rijgeschiktheid tot het 75ste levensjaar, tenzij een bestuurder bij de eerste keer dat de (op dat moment verplichte) Gezondheidsverklaring werd ingediend een aandoening had die wettelijk tot een termijnbeperking van het rijbewijs lijdt. Zodra iemand medisch bekend is bij het CBR heeft die te lijden onder de grillen van de Nederlandse wetgeving. Bestuurders worden dan niet als individu benaderd, met haar eigen verantwoordelijkheid, maar als een groep bestuurders die een gevaar vormen voor de verkeersveiligheid. Dit basis feit wordt niet vermeld in het rapport! Het rapport dicht mensen met diabetes allerlei persoonlijke barrières toe: "er is een reeks aan elkaar verwante, sterke emoties, die allemaal op zichzelf al een grote drempel vormen, maar die bij elkaar echt voorkomen dat mensen informatie over rijgeschiktheid rond de eigen aandoening tot zich nemen" Het is nogal wat om mensen met de aandoening te verwijten dat zij informatie over rijgeschiktheid rond diabetes niet tot zich willen nemen als de schrijfster van het rapport zelf ook niet de moeite heeft genomen om deze informatie tot zich te nemen! Conclusie: dit bureau levert prutswerk af.

From the owner: Ferro Explore is gespecialiseerd in kwalitatief onderzoek. Ons doel is klanten te ondersteunen om…read morehun marketing, communicatie of beleid op geïnspireerde en inspirerende wijze uit te voeren. Met ons onderzoek helpen wij onze klanten om 'fris' te denken. We doen dat met klantreizen, narratief onderzoek, focusgroepen, co-creatiesessies, shop alongs, alles wat nodig is om u meer inzicht te geven. Ferro Explore. is één van de oudste marktonderzoekbureaus van Nederland, opgericht begin vijftiger jaren door Harold Ferro. Sinds de jaren zeventig hebben we ons gespecialiseerd in kwalitatief onderzoek. In die dertig jaar zijn we niet stil blijven staan. We houden ervan onszelf te vernieuwen. Wij staan voor 'fris denken'.

Usual Suspects - marketing - Updated May 2026