Thune har vært en av landets ledende gullsmeder og urmakere i over 160 år. Vårt mål er å være en faghandel hvor du kan være sikker på å få veiledning til å finne akkurat det smykket eller den klokken du ønsker.
Vi fører et bredt utvalg klokkemerker av høy kvalitet og eksklusiv design. På vårt eget verksted i Oslo håndterer vi reparasjoner, service, fatting og gravering. I tillegg utfører vi spesialdesign og produksjon av egne diamantkolleksjoner. Våre gullsmeder og urmakere er erfarne i faget, og har meget god kompetanse.
La Thune bli en del av dine tradisjoner - gi gaver som gleder og begeistrer.
Established in 1857.
Det hele startet i 1857 da Nilius Martinius Thune, kun 26 år gammel, overtok forretningslokalene i Kirkegaten 10 som den gang var Christianias hovedgate. Nilius Martinius var sønn av smedmester Anders Paulsen Thune, derav navnet. Thune må ha drevet godt, for en større bestilling på sølvskjeer kom fra slottet.
I 1861 kjøpte Thune hjørnegården på Egertorget. Egertorget lå den gang i byens utkant, så det var et vågalt strategisk valg å flytte fra byens hovedgate. Men slottet var bygget, og Nilius Martinius Thune må ha skjønt hvor byens sentrum en dag ville ligge. I dag, som den gang, er Thune et velrenommert navn i bransjen her til lands. Våren 2015 flyttet vi vår flagship store til Stortingsgaten 6, og vi var glade for å ta i bruke flotte og moderne lokaler med enda større muligheter for å presentere flere eksklusive klokke- og smykkemerker.
Thunes tradisjoner føres stadig videre, men er tuftet på de samme verdier som da Nilius Martinius Thune startet det hele i 1857.