Kızılay Sakarya da köşede bulunan bir yer. Dışarıdan bakıldığında büyük bir pastaneyle, cafe arası bir görüntüye sahip. İçeri girdiğimde baya geniş bir alanla karşılaştım. Ayrıca camlı bölmelerde ve tezgahların üzerinde taptaze unlu mamülleri görünce burayı daha önce farketmememe hayıflandım. Bütün yiyecekler o kadar güzel ve taze görünüyorlardı ki hangisini alıyım diye karasız kaldım. Mekanın girişinde kumpir standı bulunmakta. İçindeki garnitürler çok taze görünüyor. İstanbullu olarak kumpir standının dibinde Islak burgerleri görünce dayanamayıp bir Islak burger aldım. Fiyatı da bayaa ucuzdu. Fakat yediğimde çok büyük hayal kırklığına uğradım. Unlu mamüllerin, kumpir, ıslak burgerin yanında et yemekleri ve sandaviçler de bulunmakta. Islak burgerin hayal kırıklığından sonra bir sabah kahvaltı yapmak için gittim tekrar oraya ve unlu mamüllerinin tadı damağımda kaldı. Benim için pastane yönüyle değer kazanmış bir yer Tattaze. Üst salonunda et yemeklerinden yiyenlerin çok olmasını da söylemeden geçemiycem. Her daim dolu olan bu işletme ayrıca güler yüzlü personeliyle de ön plana çıkmakta. read more