Puolenyön jälkeen havaitsin, että 22-vuotinen Högforsin 300-litran vuoti voimakkaasti vettä kodinhoitohuoneen lattialle. Kuva vanhan tästä vanhasta härpäkkeestä. Eikun päähana kiinni, rätti käteen, varaajasulakkeet nollille ja surfailemaan netistä mistä uusi varaajanopeasti. Suomalainen putkimies Oy:n sivusto joka ei loistanut ulkoasulla, mutta ainoana antoi selviä asiakaslupauksia liittyen varaajan nopeaan vaihtoon http://www.lamminvesivaraaja.fi/#hinnasto
Kun aamukahdeksalta soitin firmaan, päästiin heti asiaan ja ennen yhdeksää oli jo eka mies meillä Klaukkalassa purkamassa vanhaa varaaja. Tuntia myöhemmin toi toinen kaveri sovitun uuden varaajan Nibe Compactin
paikalle ja klo 12 jälkeen kaverit lähtivät seuraavaa projektia tekemään pian sen jälkeen tuli sähkömies tekmään sähkökytkennät. Klo 14 oli jo kaikki valmista. Matkan varella olin saaanut ammattitaitoisilta kavereilta hyviä neuvoja miten varmistan huolettoman elämän uuden lämminvesivaraajan kanssa.
Suosittelen lämpimästi tätä Vantaalaista putkimiesfirmaa, ainakin lämminvesivaraajan vaihto ja työprosessi oli ihan ykkösluo read more