Cancel
Add Review
Call
Start your review...
Get app
Excellent service. On time. They are professional and can be trusted. I always use these guys for a car wash, and the results are better than most other services read more
Rolf Wickstrøms Vei 50
0484 Oslo
Norway
Storo, Sogn
938 80 568
Does Storo Bilvask og Bilpleie have free WiFi?
Yes, Storo Bilvask og Bilpleie has free WiFi.
Get access to customer & competitor insights.
Automania Kjeller AS
(1 review)
From the owner: Automania Kjeller AS er det eneste stopp for svar til alt fra Bilverksted, Dekkhotell, Bilvask,…read moreBilpleie og Eu Kontroll. Vi garanterer lave priser og service du kan stole på. Vi har spesiell lavprismodus for EU Kontroll til 499kr. Automania er statlig godkjent og kvalifisert moderne verksted som tilbyr EU-kontroll. Serveringsområde: kjeller, skedsmokorset, skjetten, lillestrøm, raelingen, løvenstad, strømmen, fjellhamar, leirsund, asak, og mer.
SDV Oslo AS
From the owner: Vi er det eneste Oslo bilverksted og Oslo Eu Kontroll som har kveldsåpent bilverksted. Vi er også…read moreeneste lørdagsåpent Oslo bilverksted som har åpen helt frem til kl . 18.00 alle dager utenom søndag. Som bileier har du rett til å velge fritt mellom verksteder og deler når bilen din trenger service eller bilreparasjon - også i garantitiden. Frittstående verksteder gir deg like god kvalitet på service og deler - ofte til en lavere pris. Tidligere kunne bilprodusenter kreve at du måtte bruke deres egne merkeverksteder og deler innenfor garanti- og reklamasjonsperioden. Det har nye regler stoppet. Frihet til å velge Vi benytter kun originale deler eller matching part, det vil si deler som bilprodusenten godkjenner.
Ødegården Auto
From the owner: Vi er et bilverksted som legger stor vekt på kvalitet og personlig service. Har du et bilproblem…read morefikser vi det! F.eks: Karosseriskader, mekaniske og elektriske problem, km service og oljeskift. Vi gjør alt for din bil.
Brands by name
Articles by date