Já jsem už věrná zákaznice tohoto úžasného obchodu a zároveň už i několik mých kamarádek. Ještě před rokem jsem velikost podprsenky vůbec neřešila a spíše se nákupu vyhýbala. Na moji velikost totiž není zrovna kdovíjak hezké prádlo, ani by mě nenapadlo, že si budu moct někde vybírat!
Ve Správné podprsence mi poradili - trapně jsem zjistila, že celý život nosím blbou velikost - ale jsem za to ráda. Konečně mám prsa v dekoltu místo na břiše a dokonce si můžu vybírat z barev a mít i krajkové prádlo. Sen, který jsem myslela, že se mi nikdy nesplní. Prodavačky jsou naprosto úžasné, ví o čem mluví, dokážou poradit a to se už dnes jen tak nevidí.
Nikdo na mě nekoukal jako na mimozemšťana s velkýma prsama, právě naopak. Cítila jsem se naprosto skvěle a kudy chodím, tak doporučuji. Cenově vychází prádlo kolem tisícovky za podprsenku, ale vydrží opravdu dlouho a nevytáhne se. Cena rozhodně odpovídá kvalitě a ráda si připlatím. TOP!
P.S.: Byla jsem nakupovat s přítelem, který se mnou mé šílené nákupy už odmítal absolvovat a byl naprosto unešený... V obchodě mu dali najíst i napít a pak už jenom koukal :D read more