Sünnet düğünümüz için MEŞHUR soner kuaföre gittik . Konuştuk. öncesinde saçlarımızı boyattık .Üç kişiydik . Saçlarımızın rengi ikimizin istediği gibi olmadı. Sonra gelin cila atalım , hemde saç modellerimiz ile ilgili konuşalım dendi . Cuma gittik benim saç diplerimin üç günde beyazları görünmeye başlamıştı Saçlarınız uzamış yapacak bir şey yok dendi saç eklenmesi için saç ayarlaması yapılacak dedik sorun yok dediler elimizde saç var. Bu da tamam. Pazar günü saat 12 de 4 kişi gittik kızımın saçı için alt katta işleme bir arkadaş başladı sonra bıraktı bekledik bekledik o arkadaş gelmedi başka arkadaş aldı hadi üst kata çıkardı bir o bir diğer arkadaş derken saat 16.00 oldu kızım ağlıyordu. çünkü ilk kişiye tarif ettiği saç 2. kişi tarafından yeterince anlaşılmamıştı.Benim saçımın önüne kıstırılmış pens çıkarıldı pensin izi duruyordu. bu ne olacak dedim ayrıca saçlarım elektriklenmiş şekildeydi onları söyledim küçük saçlarınız var yapacak bir şey yok dediler. bütün sorumluluğu alarak saçımın önüne bir fırça attırdım ve sprey sıktırdım ki küçük saçlarım yatışsın. Ayrıca saç ekleme için ellerinde yeterince saç olmadığını öğrendik. Biraz geç olmuştu. Makyajda sol gözüme takılan kirpik batıyordu. Düzeltmek için kat kat sürülen rimelle bir gözüm diğerinden farklı olmuştu. SONER BEY bir kez bile gelip ilgilenmedi BURANIN sürekli müşterisi olmadığımız için olsa gerek. Çünkü sürekli müşterileri olan arkadaşların yorumu da böyle.PROFESYONELLİK İŞTE! read more