Cancel

5.0 (2 reviews)
Closed Closed

Seremonia Photos

Recommended Reviews - Seremonia

Your trust is our priority, so businesses can't pay to alter or remove their reviews. Learn more about reviews.
Yelp app icon
Browse more easily on the app
Review Feed Illustration

Helpful 1
Thanks 0
Love this 0
Oh no 0

Seremonia Reviews in Other Languages

Verify this business for free

Get access to customer & competitor insights.

Verify this business

Morsiusasujen erikoisliike Kaunis Morsian

Morsiusasujen erikoisliike Kaunis Morsian

2.5(2 reviews)
0.7 kmKamppi

Miten kehtaatte varastaa ja turmella minulle tärkeän hetken? Olimme soittaneet kaasojeni kanssa…read moreteille etukäteen ja kysyneet onko teillä plus size kokoja (koko 44). Olitte sanoneet että löytyy ja että tulkaa ihmeessä vierailulle. Luotimme teidän sanaanne ja tulimme innoissamme kylään. Paikalla oli omistaja ja toinen myyjä. Meitä ei edes moikattu sisään tullessa. Aloimme katselemaan ympärillemme ja kysyimme missä oikean koon mekkoja oli. Meille todettiin että "katsotaa nyt jostain ympäriltä". Teimme näin kunnes löysin yhden mekon mitä halusin kokeilla. Ohjasitte minut sovituskoppiin, ja en tiedä miten ajattelit olevan sopivaa kommentoida ulkonäköäni. Miksi sinun (kaupan omistaja) piti odottaa että olen alusvaatteisillani kopissa kun saavut kommentoimaan "et tule kyllä ikinä mahtumaan tähän mekkoon. Ehkä voit koittaa sovittaa näitä hihoja, mutta tuskin niihinkään mahdut". Yritin kysyä nöyrästi josko hänellä olisi jotain toista mekkoa tarjota mitä voisin kokeilla, mutta en saanut mitään vastausta vaan lähdit vain pois. En ole kokenut ikänäni mitään niin nöyryyttävää. Laitoin vaatteet takaisin päälle ja kyynelehdin. Kaasoni yrittivät keskustella vielä kanssanne tämän jälkeen mutta emme saaneet teiltä mitään muuta kun töykeää käytöstä. Emme selkeästi olleet tervetulleita tänne kauppaan. Toinen (pienikokoinen) morsian sai teiltä samaan aikaan selkeästi asiallisempaa palvelua. Lähdimme kaupasta välittömästi teidän saatesanojen sattelemana "ei meitä kiinnosta mitä meistä kirjoittelette tai olette mieltä". Törmäsin tähän toiseen teillä käyneeseen morsiammeen myöhemmin toisessa kaupassa. Hän pahoitteli että jouduin tällaiseen tilanteeseen, sanoi ettei ole ikänä törmännyt näin kauheaan käytökseen morsiusliikkeessä. Hän myös sanoi ettei tule ostamaan teiltä pukua sillä oli niin pöyristynyt käytöksestänne. Häpeäisitte.

From the owner: Kaunis Morsian - hääpuvut,juhlapuvut ja asusteet. Hääpukujen erikoisliike Kaunis Morsian sijaitsee…read moreHelsingin ydinkeskustassa Stockmannin päätavaratalon ja Forum- sekä Kamppi -kauppakeskusten lähellä vilkkaalla Kalevankadulla Hotelli Tornin vieressä. Hyvä asiakaspalvelu ja alkuperäiset laadukkaat tuotteet ovat meille sydämenasia. Tule tutustumaan omaleimaiseen viihtyisään myymälämiljööseemme!Morsiuspuvut ja asusteet. Kaunis Morsian on tunnettu myös erityisesti hiuskoristeista. Myymälän tiloissa sijaitseva ompelimo mahdollistaa nopean pukusovituksen juuri sinun mitoillesi sopivaksi.

Seremonia - bridal - Updated May 2026