Dankzij SD Worx Staffing Solutions kunnen werknemers en bedrijven hun volledige potentieel benutten. Deel uitmaken van SD Worx maakt van ons een bedrijf waarop je kan bouwen. We omarmen onze roots in payroll en onze bijna 75 jaar ervaring in een breed aanbod aan HR-diensten.
Deze rijke erfenis gecombineerd met onze expertise, wendbaarheid en innovatieve ingesteldheid maakt dat we zowel onze kennis als onze volledig geïntegreerde systemen kunnen inzetten om, in een wereld van verhoogde complexiteit, de juiste match te vinden tussen de persoonlijke doelen, attitudes, waarden en verwachtingen van kandidaten en klanten.
Met zo'n 450 medewerkers en meer dan 100 kantoren in België en Nederland, wil SD Worx Staffing Solutions, als nieuwe speler, door het juiste werk actief bijdragen aan een gezondere werkomgeving voor iedereen, vandaag en in de toekomst.
SD Worx Staffing Solutions brengt werelden samen en zorgt voor de broodnodige nieuwe synergiën tussen talenten en bedrijven. Meer dan 5.500 werknemers en 4.000 klanten kunnen hier dagelijks van getuigen.