Vi er en professionel og særdeles serviceminded virksomhed med mere end 10 års erfaring i branchen. Vi bestræber os på at være - ikke bare de bedste og mest stabile på markedet - men også på at være en god samarbejdspartner med et serviceniveau ud over det sædvanlige.
Vi stræber efter at være en god arbejdsplads for vores medarbejdere, som udfører et godt og omhyggeligt job hos virksomhederne, ligesom vi skaber tætte og langvarige relationer til vores kunder.
Established in 2000.
SCS ejes af Mike Lindhage, som har været selvstændig i mere end 34 år. Med personlige erfaringer som ansat i rengøringsbranchen, startede Mike SCS med det formål at skabe en professionel service virksomhed, med visionen om at blive den på alle måder bedste og mest troværdige i branchen.
Vi vil være dem som man altid kan regne med, som leverer hurtig og god service og så løber vi gerne lidt hurtigere og lidt længere for at gøre vores kunder tilfredse.
Har I et problem eller et behov for en ekstra ordinær service ydelse, som ikke er beskrevet i kontrakten, stiller vi os gerne til rådighed, og løser alle opgaver på bedst mulige og hurtigste måde.