Cancel
1e Middellandstraat 32-B
3014 BE Rotterdam
The Netherlands
010-4363716
Does Schaap have parking?
Yes, Schaap has parking options.
Dutch
6 Reviews
Get access to customer & competitor insights.
Breur
Praxis
(3 reviews)
Magazijn Blijdorp
(17 reviews)
Great independent DIY / Hardware store. Knowledgeable and friendly staff, large assortment of good…read morequality (power) tools, screws, materials, paint, etc. Need one screw of a hundred? These people will always help out.
From the owner: Al meer dan 75 jaar ervaring in topkwaliteit…read more Magazijn Blijdorp biedt een alles omvattend programma met gerenommeerde merken van topkwaliteit. Op onze site vindt u een uniek en volledig assortiment van gereedschap, ijzerwaren, tuin tot sanitair.
Het Touwhuis
De Jong Gereedschappen
Hubo
€€€
Kroonpart Verfservice
(2 reviews)
Toolstation Rotterdam
(1 review)
From the owner: Toolstation is één van de snelst groeiende leveranciers van gereedschappen, accessoires en…read morebouwproducten voor de vakman en serieuze doe-het-zelvers. In onze vestiging in Rotterdam liggen meer dan 15.000 producten op voorraad om je zo snel mogelijk te helpen. Onze vestigingen zijn geen 'normale' winkels; je doet je bestelling aan de balie en ons deskundige winkelpersoneel verzamelt alle producten terwijl jij een gratis lekker bakje koffie drinkt. Binnen een paar minuten sta je alweer buiten. Wil je nog sneller geholpen worden? Maak dan gebruik van Click & Collect!
Flow
Brands by name