Cancel

1.0 (2 reviews)

Quality Aluminum Photos

You might also consider

Recommended Reviews - Quality Aluminum

Your trust is our priority, so businesses can't pay to alter or remove their reviews. Learn more about reviews.
    Yelp app icon
    Browse more easily on the app
    Review Feed Illustration

Thanks 0
    Love this 0
    Oh no 0

You might also consider

Verify this business for free

People searched for General Contractors 1,769 times last month within 25 miles of this business.

Verify this business

HC Habitation - Custom Farmhouse Style Kitchen

HC Habitation

(2 reviews)

Nous venons tout juste de recevoir notre maison avec HCH et notre expérience fût très négative pour…read morema famille et moi du début à la fin. HCH nous a avisé qu'il y aurait surement du roc au moment de l'excavation de notre terrain. Ils ne nous ont jamais confirmé et malgré que leur contrat précise qu'il devait obtenir notre accord écrit pour effectuer des travaux non prévus au contrat ils ont quand même procédé à l'excavation sans nous aviser de ce que cela impliquait. Ils nous ont envoyé une facture 10 fois plus cher qu'une excavation standard 4 mois plus tard. De plus, ils nous chargent des intérêts de milliers de dollars au taux de 36% annuel sur des montants que la banque ne voulait pas débourser puisque la banque paye seulement sur avancement de travaux et nous n'avions aucun contrôle sur les montants. HCH nous a suspendu les travaux et le directeur de la banque a dû communiquer avec eux pour comprendre ce qui causait le problème car la banque n'avait jamais vécu de situation pareille avec d'autres constructeurs en expliquant à HCH que les déboursés se font toujours de la même façon. Si c'était à refaire nous n'irions pas avec HCH pour la construction de notre maison

I was ready to purchase a detached project from this builder but i faced some dishonesty from…read moretatiana that represents the builder, since I m new in quebec to start a professional relationship without being honest about things can be a deal breaker and I prefer to avoid it and work with a more reputable builder, there hasn't been any other review anywhere as I m searching everywhere online to see if other people had bad experience as me, may be they just started but so far no review on google and yelp, so may be after they see this they may start to post themselves good reviews ,

Quality Aluminum - contractors - Updated May 2026