Dawno tam nie bylem, takie rozne sprawy i terminy Mieszkam teraz w innym kacie Europy ale zawsze bardzo mile wspominam Herbaciarnie ze swoim surowym, zaskakujaco akustycznym wnetrzem.Nie waham sie powiedzec ze uwazam Herbaciarnie za wyjatkowa w skali Europy,szczegolnie ze wzgledu na prezentowana tam tworczosc ktora zreszta wymaga inneg niz to forum i znacznie wiecej miejsca polaczona ze specyficznym klimatem piwnicy.Oczywiscie jest wiele malych zacisznych knajpek wlasciwie w kazdym wiekszym miescie, jednak w Herbaciarni mam uczucie ,ze prezentowana tam tworczosc / jak dla mnie czasem szokujaca i zapierajaca dech w piersiach/zabiera mnie w niewyobrazalne swiaty ludzi, tworcow o niepowtazalnych byc moze z powodu choroby umyslowej -wnetrzach. Co wiecej chociaz moze sie myle uwazam ze tworczosc tych szczegolnych artystow jest mi prezentowana a nie sprzedawana. Nie ukrywam ze otworzaylo mi to oczy na niedostrzegane dotad aspekty mojego wlasnego zycia i nieraz zdarzylo mi sie pomyslec kim bylbym / bede :)/ kiedy juz mi kilka neuronow sie zle zepnie w mozgu.To nie na temat, wiem
Swietne miejsce , polecam. Kiedys tam komorki nie mialy zasiegu, no odlot zupelny i relax. Teraz nie wiem
Na koniec cytat z Arnolda S. z filmu 'Terminator'
I'll be back read more