My senior dog can be high maintenance with all that is involved to keep her happy and healthy. Martina took very good care of her when we were away for 12 days. Stimpy got the same level of customized care as she would at home read more
U Pawz se staráme o vaše psy individuálně a profesionálně. Nabízíme bezpečné venčení, hlídání psů ve vaší či naší domácnosti a běhání se psy v centru Prahy.
Established in 2012.
Martina založila Pawz v roce 2012 s cílem vytvořit společnost, která bude poskytovat profesionální služby na špičkové úrovni a zárověň k nim přidá velice osobní vztah a lásku ke zvířatům.
I my jsme vlastníci psů a několikrát jsme museli v minulosti vyhledat služby venčení či opatrování psa ať už v zámoří či v západní Evropě. Vždy nám šlo o to, aby se náš pes cítil jako doma, aby nebyl vystresovaný a vystrašený a aby se mu dostalo stejné péče a lásky na které je zvyklý od nás. Pokud se nám takového pocitu dostalo, odjíždělo se nám snadno, bez obav a smutku. Víme, jak máte svého chlupáče rádi a velice dobře rozumíme i vašim pocitům a obavám. U nás jsou ale zbytečné - vašemu miláčkovi se dostane absolutní péče a navrch i pořádné porce lásky.
Meet the Manager: Martina Č.
Když se ostatní děti dívali na MTV, já ladila Animal Cops a Dog Whisperer. Dětský sen o tom stát se SPCA vyšetřovatelem se brzy rozplynul a já se vydala na novinářskou kariéru.
Po přesídlení z Holandska do USA a Kanady jsem se ale k čtyřnohým mazlíčkům vrátila. Pracovala jsem v psích útulcích v New Yorku a v Montrealu byla spolumajitelkou společnosti zabývající se venčením psů. Po návratu do Prahy bylo vše jasné - a tak vznikly Pawz.
Vyrůstala jsem se psy a proto dobře vím, jak je pro každého majitele těžké svěřit svého milovaného psa do cizí péče. Proto jsou tu Pawz, aby se ve chvílích odloučení cítili dobře dvounozí i čtyřnozí.