Palas Athéna ,
žena mne přivezla se zlomenou nohou, do Palas Athéna,rentgen, prý zlomenina,dostanu nechodící dlahu.Proč dlahu? raději bych ortézu. dlaha je prý lepší a není tak volná.hotovo, odcházím a nejde mi to, nesmím stoupnout na nohu.(mám svoje francouzské hole). Jsem posazen na vozík. Dostal jsem recept na podpažní hole(doma jsem zjistil, že to je stejné-neumím to)žena mne odvezla domů, ale nemám žádanku na sanitku pro příští kontrolu.
Volám na pojišťovnu, co mám dělat,když jsem pozván na 3 kontroly k jiným lékařům a nemohu chodit.Pojišťovna nemá lékaře, nic nemůže, musím si dojít ke každému lékaři aby mi předepsal sanitku.Obvodní mi napsala tři žádanky s doprovodem.
Zpět k Palas At.: příjezd rentgen, ale na odvoz s doprovodem nemám nárok, nakonec napsáno, po dlouhém čekání odjezd taxíkem. Další kontrola příjezd sanitkou bez doprovodu, po rentgenu odvezen k recepci s rozvázanou tkaničkou, která se courá po zemi. Naklonil jsem se vozík nezabrzděn pád na zem. V ordinaci přivezen kontrola nohy, náklon, pád na zem.
Objednána sanitka, ale nemůže mne vyvést do bytu jen na chodník, souhlas.po dlouhém čekání zrušení sanitky a objednán taxík. Taxík před klinikou, ale v recepci ohluchli a nikdo mne tam neodvezl. Nakonec doprovod jiného pacienta mne dopravil k taxíku a manželka z chodníku nahoru výtahem. Zatím nemám žádnou lékařskou zprávu, ta se dává asi až po smrti. Čeká mne další ošetření bez doprovodu, snad přežiji služby Palas Athény.
Opět kontrola sanitka mne přivezla bez doprovodu jsem na židli. Na rentgenu pohoda pomáhají mi, ale k lékařce zavolají a nevím jak se pohybovat na vozíku který je určen na tlačení. Vyšetřen vše ok mám přijít za 20dní.Ptám se na chodící sádru, prý ji nedostanu, byla by těžší o 2,5kg a chodilo by se mi ještě hůř.Ortéza prý vůbec není na zlomeninu jen na otoky.Obdržel jsem žádanku na sanitku zaškrtnuto-chodí s pomocí.Tak nevím už co dělat
půjdu se dohodnout ať mi přidělají 2,5kg.jje to neustále konfrontace a neochota. Sanitka je objednána na 9,10.2015 podepsáno 10,11.2015 a kartička na kontrolu 3,11.2015
Palas Athéna katastrofa.
Rekapitulace: Z osmi cest jsem použil sanitku na dvě, nikdy ne s doprovodem.
2x jsem spadl s vozíku.
dostal jsem berle bez naučení takže nakonec je nepoužívám a chodím s francouzskými holemi s dřívějška.
nebyl jsem poučen že léčba mohla být i operací.
Nevím kdo jim píše kladné hodnocení read more