01 Nisan 2000 tarihinde kapılarını açan Olivium Outlet Center İstanbul'un ilk ve tek outleti olma özelliğini uzunca bir süre koruyup açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine, modaya, uygun fiyata ulaşmanın imkanlarını sunmaktadır.
Established in 2000.
Emintaş Emlak ve İnşaat Tic. A.Ş ve İleri Mensucat ve İnşaat Tic. T.A.Ş ortaklığı ile kurulmuş olan Olivium Outlet Center 35.000 m2 kiralanabilir alanı 1.200 araç kapasiteli açık ve kapalı otoparkı, bebek odaları, sineması, bowling alanı, çocuk eğlence alanı, teraslı cafeleri, Carrefour hipermarket, Teknosa teknoloji mağazası ve İpekyol, Kemal Tanca, Mango, Pierre Cardin, Altınyıldız, Beymen, Network, İnci, Hotiç, Levis, Nike, Adidas, Puma, Watsons, Atasun Optik, D's Damat, Penti, Armağan Oyuncak, US Polo, Mavi Jeans, Koton, LCW, Gratis, English Home gibi mağazaları ile ziyaretçilerine rahat ve hesaplı alışverişi, A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarını bir arada bulabilme olanağı sunmaktadır.
Meet the Manager: Berna Y.
77 yılında Almanya'da doğan Berna Yüksel orta ve lise öğrenimini Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimine Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde devam etti. Almanca ve İngilizce bilen Berna Yüksel 2009'da ICSC'nin ve AYD'nin düzenlediği her iki eğitim seminerlerine katıldı. 2004 yılından beri alışveriş merkezi yönetim kadrosunda yer alan Berna Yüksel Ece Türkiye bünyesinde sırası ile Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi ve Metrocity Alışveriş Merkezi'nde görev yaptı. Daha sonra Astoria Alışveriş Merkezi'nde açılış öncesi ve sonrasında Pazarlama Müdürü, Palladium Alışveriş Merkezi'nin açılış öncesi ve sonrası Müdür Yardımcılığı, 212 İstanbul Power Outlet Alışveriş Merkezi müdürlüğü ve Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Genel Müdürlüğü yaptı. 2013 yılında başladığı Olivium Outlet Center Genel Müdürlüğü görevine devam etmektedir.