Witam
pierwszy raz zdarzyło mi się zajrzeć do Sofii dokładnie wczoraj w sobotnią noc. Wrażenia świetne - wjazd 30zeta, można popatrzeć na panie gnące się na rurze w tym czasie na pewno zainteresuje się wami jakaś kobitka o kuszących kształtach i skąpej bieliźnie. Do wyboru do koloru - chudziutkie , pucate, duże piersi , mniejsze jędrniutkie piersi, niskie, wysokie, blondynki, brunetki ogólnie fajny wybór dziewczyn. Warto umówić się na 1 taniec za 50 zeta i powiedzieć, że się zastanowisz nad kolejnym. zdecydowanie lepiej dziewczyna na tobie działa - tzn. po 1 pracuje dobrze przy 1 tańcu żebyś zamówił drugi, przy drugim robi jeszcze więcej bo zarabia na tobie stówę w 10 minut. Słuchajcie Panowie moim zdaniem warto. nawet za te 30 wejść i popatrzeć, za te 50 poczuć się napraaawdę reeeal good, za 100 jeszcze lepiej i dłużej. Żal d** ściska, że nie można więcej zrobić bo dziewczyny ( w zależności, która ma ile talentu - naprawdę się starają). Sprawdziłem wczoraj talenty 2 kobitek, 1 blondynka z dużymi skrzydłami anioła na plecach - super tylko było późno i wydaje mi się że mogła już być zmęczona - było za 100 ;P 2 taniec szczupła wysoka mega sztuka ciemne włosy - szeroki ładny i biały uśmiech ładna twarz i zaj**** ciało. No niuńka jak ktoś lubi szczupłe panie z duużym zaangażowaniem !!! polecam zdecydowanie na pewno do niej wrócę.
Kobiet nie można dotykać tylko w 2 miejsca intymne i są to tylko 2 dziurki o których zazwyczaj mowa. reszta hulaj dusza. blądyna prosiła o delikatne dotykanie piersi - robione pewnie były drogie - ale to ciekawe doświadczenie bo były naprawdę jak prawdziwe:) cała była bardzooo kobieca o kształtach gruszeczki a jednocześnie jędrna skubana - pupcia fenomen twardziutka sztuka.
jak miałbym wybierać to czarna zrobiła na mnie piorunujące wrażenie i była jeszcze miła, zaczekała na nową piosenkę do której miała tańczyć.JEDNYM SŁOWEM POLECAM W CH**
nie pytałem o zakończenie bo już byłem po imprezie jak wcchodziłem do sofii a tu mi pękło 30+12 piwko+100 + 100 w pół godziny ale było warto.
:) read more