Olen käynyt jo useamman kerran chakrajoogatunneilla. Yksi kerta kestää noin tunnin ja vartin ja siinä on jooga-asentojen lisäksi rentoutus ja aurinkotervedyksiä tai lämmittelyjä. Eri päivinä on eri ohjaajat, sekä naisia että miehiä on ollut.
Olen tykännyt paljon. Tempo on melko rauhallinen. Dynaamisiakin joogaharjoituksia on tehty, mutta ohjaajat ovat painottaneet keskittymisen tärkeyttä asennoissa eikä pelkästään fyysistä puolta, mitä ainakin itse haen enemmän joogasta vaikka hyvin taivunkin eri asentoihin. Usein on ollut sellainen sopivasti energinen ja samalla rauhallinen olo harjoituksen jälkeen.
Tuttu on käynyt myös viikottaisella tantrakurssilla ja suositellut paljon. Siellä on joogaharjoituksen lisäksi myös teoriaosuus, jossa on kerrottu lisää harjoituksista ja muusta joogaan/tantraan liittyvistä aiheista. Sinne päädyn varmaan seuraavaksi.. :)
Tilat on myös siistit ja valoisat, vaikka rakennus onkin ulkoa ehkä hieman kolkon näköinen toimistorakennus. Neljä salia, pukkarit löytyy myös ja pieni puoti. Sijaitsee Mäkelänkadulla ihan bussi- ja ratikkapysäkkien vieressä, josta menee ohi 7 ja 1 -ratikat ja monta eri bussia. read more