Dans (Latin Dansları, Sirtaki, Düğün Dansı, Arjantin Tango)
Müzik (Piyano, Gitar, Bateri, Keman, Çello, Kontrbas)
Fotoğraf Atölyesi
Modern Dans
Bale Fitness
Yaratıcı Drama
Yoga
Ritim Atölyesi
Söyleşi ve Dinletiler
Established in 2015.
Sanat ve kültürün içinde yer alan bir aile ve çevrede bulunmak ve en önemlisi bu deneyimleri paylaşma isteği, Şekip Ensari'nin Metronom Kültür Sanat'ı ailece kurmasında ana etken oldu.
Metronom Kültür Sanat ailesi olarak kültür ve sanatın önemini kavrayan kişiler ile bir araya gelelim ve sanat ile bir bağ kuralım.
Metronom Kültür Sanat, müzikten dansa, atölye çalışmalarından kültürel gezilere kadar geniş bir yelpazede sizlerle birlikte olmayı hedefliyor. Enstrüman dersleri, konservatuvar ve eğitim fakültesi mezunu eğitmenler tarafından her yaştan kişilere birebir verilmektedir.
Çocuklarımız, pedagojik formasyon almış eğitmenlerle bir müzik aleti çalmayı severek ve isteyerek öğrenecekler. Müzik, dans, ritim, yoga ve fotoğraf atölyesi çalışmaları konularında uzman eğitmenler tarafından yürütülecek. Sosyal ve kültürel birikimimizi seminer ve söyleşilerle zenginleştirirken, bazen bir müzik dinletisinde, bir tango gösterisinde, bazen de bir kültürel gezide birlikte olacağız.
Meet the Business Owner: Emre E.
Emre Ensari, 07.07.1985 tarihinde İstanbulda doğmuştur.
Müzik ve sanat ile hep beraber büyüyen Emre Ensari, hayalini kurduğu kendi işletmesini açma fikrini hayata geçirerek Mart 2015'de kendi işletmesini kurmuştur.
Kültür ve Sanat, yaşamımızın her evresinde karşımıza çıkan, kişisel gelişimimizi ve mutluluğumuzu sağlayan en etkili unsurlardan biridir.