Maxi Meubel een gezellige woonwinkel met iedere week nieuwe landelijke artikelen in woonprogramma's, banken en woonaccesoires tegen betaalbare prijzen
Established in 1986.
Maxi Meubel is een familiebedrijf die is begonnen in 1986 in de Eerste van Swindenstraat in Amsterdam-oost. In 2014 verhuist naar de Dapperstraat 271 bij de gezellige Dappermarkt.
Gespecialiseerd in betaalbaar landelijk wonen met o.a de merken Urban Sofa, Towerliving en Riverdale
Meet the Business Owner: Jolanda M.
Toen ik 16 jaar oud was, ben ik gestart in de meubelbranche. Mijn vader begon een meubelwinkel en wilde graag dat ik in deze winkel ging werken. Ik zou eigenlijk verder gaan voor mijn mds diploma, maar was ook weer niet zo dol op leren. Mijn vader zei: Zeg het maar , linksaf is weer naar school en rechtsaf is de richting van de verkoop van meubelen gaan. Ik koos rechtsaf en daar heb ik tot de dag van vandaag absoluut geen spijt van! Het is iedere dag weer leuk om klanten te helpen met hun keuze van interieur.Men wil zeker weten dat ze de 'juiste' beslissing nemen , dus een goed advies is belangrijk. En als ik tevreden klanten terugkrijg of foto's gemaild krijg hoe mooi het is geworden, dan ben ik een tevreden onderneemster!