Genelde bir insanın şık olması , sadece kıyafetlerle ya da saçla pek mümkün değildir. Dış görünüşünüze önem veriyorsanız , ufak tefek aksesuarlarla renklendirmekte fayda var diye düşünüyorum. Mesela düz beyaz bir tişörtte giyseniz , kibar bir kolye ve çanta ile çok daha farklı görünmesini sağlayabilirsiniz. Şahsen ben öyle yapıyorum. Fazla detaylı bluzlerden pek hoşlanmadığımdan , takılarla canlandırmak hoşuma gidiyor.
Madam Accessories , 1717 sokakta , Karşıyaka Çarşısı'nda bulunuyor.
2 katlı ama küçük bir dükkan. Ama bir bayan için gerekecek her renk , her tarz aksesuarlar var.
Özel bir gece için aldığım pudra rengi , ama hafif siyah dantelli bir elbisem vardı. Ayakkabım da siyah ve danteldendi. Benzer desenlerde bir bileklik ve küpe almak için girmiştim bu dükkana. Aradığımı bulmam da pek zor olmadı. Biraz kalın , dantel figürlü , siyah bir bileklik aldım. Kıyafetime de neredeyse birebir uydu :) gayet memnun kalmıştım.
Takı ve tokalar dışında her renk ve boyutta portföy çantalar da vAr. Mutlaka zevkinize uygun birşeyler bulacaksınızdır burada. Fiyatlar da orta şekerli :) çok ucuz olduğunu söyleyemiyorum malesef ama şık ürünler var gerçekten. read more