Rahman ve Rahim olan Allahin adiyla
Ey insanlar allaha karşi gelmekten sakinin hiçbir babanin evladina hiç bir fayda veremeyeceği ve hiç bir evladin babasina fayda veremeyeceği günden sakinin
Allahin verdiği söz gerçektir
O halde dünya hayati sizi aldat masin ve aldatiçilarda sizi allah ile aldatmasin.
(lokman 33 ayet)
Ey insanlar allah nezdinde hak din islamdir
İslam allahin indirdigi hükümlerdir (kuran)
Müslümanda allaha teslim olandir !
Allaha iman ettigini zan edip kurani birakip demokrasie ile yönetenler laikligi öne getirenler allaha ortak koşuyorlar
Allah katinda müslüman değil müşriklerdir
onlarin bütün amelleri boşa cikiyor ve ebedi cehenneme girecekler
Ataniz Atatürk bir tagut dur
Allahin indirdigini kaldirip laikligi getirdi pislik neciz !!!
allah onun cezasini veriyor insallah artirir allahumme amin
Tagutun anlami allahin indirdigi ile hüküm etmeyendir
Mesela tayip Erdoğan da bir tagut dur
Allah kuranda Maide suresi 44 çü ayetin sonunda diyorki
Allahin indirdigi ile hüküm etmiyen kafir dir
O kafir lere uyan larda yada memnun olan oy veren de aynen öyle kafir mushrikler olurlar
Çünkü allaha sirk koşmuş olurlar
Çünkü allah disinda baskasina ibadet ediyorlar diye
İbadeti sadece namaz ile anlamayin yada secde etmekle
O sadece allahin bir hükmüdür
Allahin haram kildigini helal kiliyorlarda ve allahin helal kildigini haram kiliyorlarda bu tagutlar sizde onlara itaat ederseniz ibadet etmis olursunuz
Sadece bir hükümde olsa bile
Mesela bir tagut sadece allahin bir hükmünü değiştiriyor mesela zina yin cezasini sizde onlara uyarsaniz kabul ederseniz allaha sirk kosmus olursunuz !!!
Türkiye bir Kafir ülkedir
Zina yapmalari icin polis bekçi olarak kapıda bekliyor yada faiz yemeye içki içmeye ... izin veriyorlar
Türkiye'yi sadeçe misal olarak Aldim hiç bir ülke allahin indirdiği ile hüküm etmiyor !!!
Adi üstüne şeriat olan İran ve Arabistan kafir ülkedir !!!
allahin hak olarak bize koydu İslami değiştirip oynuyorlar!!!
Dinde zorlamak yoktur bu yazdiklarim sadeçe hakka davet tir
isteyen kabul eder istemeyen kabul etmez !!!
Delil bakara 256 ayet
Dinde zorlama yoktur. Çünkü doğruluk sapıklıktan iyice ayrılmıştır. O hâlde, kim tâğûtu tanımayıp Allah'a inanırsa, kopmak bilmeyen sapasağlam bir kulpa yapışmıştır. Allah, hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir.
Tagut nasıl red edinilir ?
Tagutu Red edip
oy vermeyerek lanet edip
Tebliğ ederek olur
Hakki anlatarak hüküm ancak allaha aittir diyerek
Yer yüzünde hiç bir yerde allahin indirildiği ile hüküm edilmiyor
allahim bize Darul islam
(islam devleti) nasip etsin allahumme amin
Allahim insallah Türkiye yi ve bütün harp devletleri (kafir ülkeleri) helak eylesin
Allahumme amin !!!
Şimdi delillere varalim
Mealari diyanet işlerden aliyorumki mushrikler bahane bula Masin diye !!!
Bakin allah niye peygamber göndermiş?
Kuran Nahl süresi 36 ayet
Andolsun biz, her ümmete, "Allah'a kulluk edin, tâğûttan kaçının" diye peygamber gönderdik. Allah, onlardan kimini doğru yola iletti; onlardan kimine de (kendi iradeleri sebebiyle) sapıklık hak oldu. Şimdi yeryüzünde dolaşın da peygamberleri yalanlayanların sonunun ne olduğunu görün.
yusuf süresi 40 ayet
"Siz Allah'ı bırakıp; sadece sizin ve atalarınızın taktığı birtakım isimlere (düzmece ilâhlara) tapıyorsunuz. Allah, onlar hakkında hiçbir delil indirmemiştir. Hüküm ancak Allah'a aittir. O, kendisinden başka hiçbir şeye tapmamanızı emretmiştir. İşte en doğru din budur. Fakat insanların çoğu bilmezler."
Bakara 170 ayet
Onlara, "Allah'ın indirdiğine uyun!" denildiğinde, "Hayır, biz, atalarımızı üzerinde bulduğumuz (yol)a uyarız!" derler. Peki ama, ataları bir şey anlamayan, doğru yolu bulamayan kimseler olsalar da mı (onların yoluna uyacaklar)?
Allah tagutu red edenleri mücedeliyor delil
Zümer süresi 17 ayet
Sorusu olan sorsun allah için wallahi kibirlenip yüz cevir meyin
Allaha ortak kosanlar ebedi cehenneme girecek bir daha da cikis yok istiyorlarsa namaz kilip oruc tutsunlar bütün gün
Hepsi boşa gıdecek
Delil Kuran'da
Zümer 65 ayet
Andolsun, sana ve senden önceki peygamberlere şöyle vahyedildi: "Eğer Allah'a ortak koşarsan elbette amelin boşa çıkar ve elbette ziyana uğrayanlardan olursun."
Kurani anliyarak okuyun herşey kuranda yaziyor !!!
Tagutu red etmek imanin şartidir
Yazdiklarimin hepsini arştirin
Ve allahin dinini öğrenin !!!
allah insallah bütün doğru yolu ariyan insanlari ve Çinleri Hidayet eyler allahumme amin
Şimdi aldaticilar gelip de size demesin bu kesin terorist tir yada feto cu dur
Allah şahidim allah dişinda olan herşeyden uzakim!!!
İşidcilari talibanlari alkaida yi batil olarak görüyorum yaptıklari zalimliktir ve mohamed a.s methodu değildir
İnsanlari en güzel dille dine davet edilir (tebliğ edilir)
Biz müslümanlar allah dediğini yapariz sadece !!!
Allahi seven kurani anliyarak okusun !!!
Allahin Selami Mohammed a.s ve bütün peygamberlerin ve bütün müslümanlarin üzerine olsun read more