Lasercentrum Biltstraat. Ik ben hier met okselbehandelingen in 2009 begonnen. De tweede keer heb ik bikinilijn erbij gepakt aangezien het resultaat ok was. In totaal heb ik 1660 euro hiervoor betaald: 9x oksels en 8x bikini. Na de 5e keer is er eigenlijk GEEN verbetering meer geweest, maar volgens Lasercentrum Biltstraat moest ik door, het zou echt beter worden. Niet dus! Ze hebben mij na de 9e okselbehandeling 4x service behandelingen gegeven, een nobele daad maar het werd er niet beter op: de haartjes kwamen terug. De eigenaar (of zoals hij zichzelf bescheiden noemde: de baas hier) van Lasercentrum Biltstraat vindt dat zij hun best hebben gedaan. Volgens de eigenaar van Lasercentrum Biltstraat is het alweer 3 jaar geleden dat er een ontevreden klant was, met mijn ontevredenheid kan hij niks mee. Ze hebben immers geen slechte apparatuur hier. Als ik wil kan ik weer behandeld worden, maar wel betaald natuurlijk. Geen geld terug, geen andere mogelijkheden, het komt puur door mijn eigen lichaam dat het niet aangeslagen heeft, want de haartjes die zij behandeld hebben, die groeien echt niet meer. Dat er op hun website staat dat je gemiddeld 5-10 behandelingen nodig hebt in totaal, dat wist de eigenaar niet meer. Bovendien, het gemiddelde zegt niks. Ik heb het contract getekend waarin staat dat ze geen garantie kunnen bieden als het resultaat tegen valt. Het aantal nodige behandeling kan maar liefst oplopen tot 22. Jammer voor mij dus en niet zo zeuren meisje. Helaas hebben ze mij niet verteld om te wachten met het behandelen van de benen, totdat de oksels uitbehandeld waren. Dan had ik 900 euro (3 behandelingen) in mijn eigen zak kunnen houden i.p.v. weg te geven aan Lasercentrum Biltstraat. Maar ach, ik had ook niet zo naïef moeten zijn om al deze ontharingsonzin te geloven. Lang leve het scheermesje! read more