Amplia varietat de Ginebres, vodka, whisky, ron,.... tot acompanyat de una acurada selecció de música indie, rock, electrònica.
Vine a disfrutar de uns dels nostres 50 gintònics diferents que tenim a la carta o a descobrir el de la setmana.
-----------------------------------------------------------------
Wide variety of gin, vodka, whiskey, rum, .... with the best selection of indie, rock and electronic music.
Come and enjoy one of our 50 different gin & tonic or try our gin of the week.
-----------------------------------------------------------------
Amplia variedad de ginebras, vodka, whisky, ron,.... todo acompañado de una gran selección de música indie, rock, electronica.
Ven a disfrutar de uno de nuestros 50 gin-tonic distintos o descubre nuestra ginebra de la semana.
-----------------------------------------------------------------
A la nostra carta pots trobar.
-Gins´
Monkey 47, Hendrick's, Nordés, Citadelle Reserva, Boxer gin, Seagrams's, Fifty Pounds, Bulldog, London Nº1, Old Raj, Martin Miller's, Ish, Brockman's, Hoxton Gin, Macaronesian, Opihr, Nut Empordà, Old English, Oxley, Magellan, G'vine, The Botanicals, Wint, Death's Door, Gold 999, Gin Mare, Mombasa, Plymouth, Nº209, Burrough's ....
-I altres coses especials de ron, vodka o whisky com
Zacapa 23, Ron de Jeremy spiced, The Kraken rum, Belvedere, Chopin, Zubrowka, Cristal Head, Grey Goose, Grey Goose Le Melon La Poire L'orange Cherry, Macallan Amber, Glenfiddich, Knokando, Canadian Club 12 years
Established in 2010.
La nostre idea era fer un bar o a nosaltres ens agradaría anar, amb la música i l'ambient que ens agrada.
Creiem que ho hem aconseguit i per nosaltres els nostres clients son com la nostre familia i els cuidem tot el que podem.
Vam tenir la sort de guanyar el premi TIME OUT de millor local nocturn del 2011 que ens va fer molta il·lusió i esperem seguir millorant dia a dia per intentar oferir la millor oferta posible.
Entre setmana és un lloc ideal per venir amb la parella, uns amics per parlar una estona o simplement per fer una copa o cervesa sortint de treballar a diferència del cap de setmana on trobareu el bar més festiu i amb molta més gent.
Meet the Business Owner: Miles D.
Encara que va obrir el bar amb Roderic Pérez, actualment és amb Gerard Sucarrats amb qui tinc el gust de descobrir noves idees i experiments varis per fer que els nostres clients i amics disfrutin d'una bona selecció de copes i de música.
Si a part de les copes i la música tens interesos en el món del còmic o dels videojocs, no dubtis en venir a comentar la jugada que ens podrem pasar hores i hores parlant del tema.