Wij bieden u panties, kousen, stay-up's, leggings, sneakers, sokken, kniekousen, gebreide collants, strings, tanga's, slips, boxers, bustiers, hemdjes, T-shirts, pyama's en slaapshirts voor meisjes en jongens tot 95 plus.
Service is ons motto: wij gidsen u vakkundig door ons groot aanbod van merken en modellen bij uw zoektocht naar de passende kleur, de correcte pasvorm, de aangepaste maat, de aangename kwaliteit, de juiste look.
Kwaliteit is een must: steeds op zoek naar nieuwe topproducten aan de juiste prijs, zonder de degelijke klassiekers te vergeten.
Keuze te over: een heel ruime en originele selectie uit het aanbod van 40 toonaangevende merken.
Op zoek naar:
- de nieuwste modekleuren of juist mooie klassieke tinten,
- speciaal en/of extravagante dessins of tijdloze prints,
- super fijne of noordpool-dikke,
- glanzende of matte
- schoenmaat 15 of 52
kortom u vraagt wij draaien.....
Voor sok en slip slechts één begrip: Kousencenter.
Established in 1972.
Er werd gestart met een kleine winkel in het Waasland Shoppingcenter, met uitsluitend kousen en sokken voor kinderen, dames en heren.
1988 verhuisd naar een groter pand en werd het assortiment uitgebreid met ondergoed en nachtgoed.
1992 werd een 2de winkel geopend in de Reinaert Galerij in het stadscentrum van Sint-Niklaas.
1999 kwam Kousencenter naar Antwerpen.
2001 sluiting van de winkel in het Waasland Shoppingcenter.
Na 40 jaar nog steeds dezelfde filosofie goede prijs/kwaliteit, multi-merk, service an de klant en aanbieden van een zo ruim mogelijk artikelpalet.