Jeg har i flere år kommet i klippestuen Z falkoner alle 27 hvor chefen Abdel også tit er selv, flere gange om måneden i forbindelse med mit arbejde, hvor jeg altid skulle være præsentabel.. Jeg følte eftersom jeg havde skiftet proffesion, at der var noget af mig tilbage dernede, så jeg opsøgte stedet igen venligt engageret, men herfra tog alting uventet drejning. De fik utroligt ondt i røven over mig, og mente det var forkasteligt at jeg ikke degraderede migselv grundet de moralske skrupler jeg måtte have. Grunden var simpelt hen at de mente jeg var bedre stillet end dem selv, og det jeg havde medvind i mit liv samt en pigeven der var elev dernede, var mere end de mennesker med chefen Abdel og hans ansatte nærmere betegnet venner der havde været dernede i 10-15 år i spidsen kunne og ville tolerere. Det resulterede i at jeg pludseligt modtog beskeder via. internettet hvor de opfordrede mig til at komme op i vægt, låne penge hos lånefirmaer, glemme migselv og mit spejlbilled(hvilket er meget underligt, for jeg er netop begavet fra naturens side, og den slags kræver jo sjæl og mod samt engegement at vedligeholde) samt "slappe af og lade vommen falde ud" hvilket nok var den mest sindsyge af beskederne jeg modtog, og det gik mig meget hårdt på, fordi jeg på det tidspunkt var afhængig af social kontant som punkter i mit liv, i en tid hvor jeg var engageret i et rock band og ikke havde overskud eller andre kort at spille med. Ligeledes var jeg afhængig af Klippestuen Z, i forbindelse med mit forhold til den kvindelige elev. De nægtede at standse, så det resulterede i at jeg droppede alle tråde i mit liv inkl. kontakt til min pigeven dernede, og en escort pige jeg havde skaffet job dernede som så også var med på at jeg var "arrogant" som hun valgte at sige det, og et par mennesker fra min fortid, som de mig modvilligt havde opsøgt privat og sat i lære dernede. Jeg startede efter 1 års tid i et helt nyt job, alt pga. Klippestuen Z er nogle mennesker der ikke hører til i et europæisk land med de samfundsspørgsmål de stiller.
Udover det blev jeg overbonget for behandlinger mens de forlangte penge for shampoo og styling til frisørpriser, samtidigt med jeg havde skaffet dem engagement i kbh's underground natteliv. Jeg vil opfordre alle mennesker der kommer dernede til at opsøge andre frisører, for du kommer ikke "op" mentalt som du ville gøre hos mange andre professionelle frisører i kbh, navnligt fordi de har deres egne retningslinier og filosofier som de gerne selv vil skabe dem. Udover det har stedet ingen forsvarlig sammenhæng økonomisk, for mange af de ansatte bruger materialerne selv i forbindelse med deres uddannelse, enten af lyst eller nød - og det giver tilsammen en meget dårlig cocktail på længere sigt. Iøvrigt meget høje priser, specielt for faste kunder som har mindre behov pr. gang. Undgå det sted som pesten. read more