Cancel

4.0 (1 review)
    Open 10:00 am - 10:00 pm

Kiabi Photos

Kiabi Reviews in Other Languages

Verify this business for free

Get access to customer & competitor insights.

Verify this business

Reykjavik District - Onyx shirt & Robbie Pants

Reykjavik District

4.0(1 review)
    5.0 kmWola

From the owner: Reykjavik District to marka, która od 2011 roku wyznacza nowe standardy w projektowaniu autorskiej…read moremęskiej odzieży. Brand tworzy polsko-islandzkie małżeństwo - Ania i Olly. Nazwa 'reykjavik district' podkreśla korzenie Olly'ego oraz jego miłość do ojczystego kraju. Olly modzie poświęcił całe swoje życie, ale ostateczną inspirację do otwarcia własnego biznesu w Polsce stanowiła chwila, gdy wspólnie postanowili stworzyć doskonałą marynarkę. Każdy projekt jest owocem połączenia wysokiej jakości materiałów i unikalnego designu, przy zachowaniu niezwykłej dbałości o szczegoły. To wszystko razem tworzy niepowtarzalny styl dla każdego, kto ceni sobie elegancję, oryginalność i komfort. Kładziemy nacisk na nowoczesny wizerunek w komfortowym casualowym wydaniu, a każda nasza stylizacja wyróżnia się w tłumie. Wszystkie projekty wykonywane są w Polsce. Nasz butik na Burakowskiej w Warszawie to multibrand czyli miejsce, gdzie oprócz naszej autorskiej kolekcji z metką „reykjavik district”, można znaleźć także wyselekcjonowane przez nas włoskie marki. MADE BY... Od jakiegoś czasu nasze produkty, które szyjemy w Pracowni na warszawskiej Ochocie oznaczane są metką z imieniem Pani Krawcowej, która uszyła dany produkt. Panie Ewa, Iwona i Maryla mają wieloletnie doświadczenie w swojej pracy. Spod ich utalentowanych dłoni wychodzą nasze piękne płaszcze, marynarki, spodnie, kamizelki, ale też niektóre ubrania z linii reykjavik rebel.

Photos
    Reykjavik District - Did you check us out online?

Did you check us out online? https://reykjavikdistrict.com/

Reykjavik District - Voodoo vest & Murphy pants brown/black dog tooth

Voodoo vest & Murphy pants brown/black dog tooth