Specjaliści w zakresie upadłości konsumenckiej i negocjacji z bankami od ponad 10 lat. W Kancelarii Prawnej Rio cenimy indywidualne podejście do każdej sprawy i klienta. Nasze usługi opierają się na dogłębnej analizie, starannym przygotowaniu i skutecznych strategiach prawnych. Zapewniamy rzetelną i jasną komunikację z naszymi klientami, aby zapewnić im pełne zrozumienie ich praw i opcji. Jeżeli potrzebujesz wsparcia w zakresie oddłużenia pozostajemy do Twojej dyspozycji. Dla nas nie ma sytuacji bez wyjścia. Napisz do nas lub zadzwoń. Zakres świadczonych przez nas usług z pewnością sprosta Twoim potrzebom.
Established in 2008.
Od samego powstania Kancelaria Prawna RiO dynamicznie się rozwijała. Co umożliwiło świadczenie szerszego zakresu usług prawnych dla klientów, nie tylko z zakresu upadłości konsumenckiej.
Dzięki zaangażowaniu i skutecznym rezultatom, Kancelaria Prawna RiO zyskała renomę nie tylko w Gdyni, ale także w całej Polsce. Klienci doceniają wysoką jakość obsługi prawnej, elastyczność w dostosowywaniu się do ich indywidualnych potrzeb oraz profesjonalne podejście do każdej sprawy.
Wraz z rozwojem Kancelaria RiO wprowadziła także innowacyjne rozwiązania, takie jak konsultacje wirtualne. Dzięki temu klienci mają możliwość skonsultowania się z prawnikiem online z każdego zakątka świata.
Dziś jesteśmy zespołem doświadczonych prawników. Naszą misją jest pomaganie klientom w rozwiązywaniu problemów z wychodzeniem z długów i osiąganie przy tym satysfakcjonujących rezultatów. Wciąż rozwijamy się i dostosowujemy do zmieniających się potrzeb klientów, pozostając wierni swoim wartościom.
Meet the Business Owner: Beata G.
Jestem Prezesem Zarządu Kancelarii Prawnej RiO, która niesie pomoc osobom z zadłużeniem w zakresie upadłości konsumenckiej. Założyłam także Fundację Prosty Krok, której misją jest profilaktyka zadłużenia i edukacja w zakresie zarządzania finansami.
Od lat z sukcesem pomagam osobom z problemami finansowymi w znalezieniu wyjścia z ich trudnej sytuacji, a także w budowaniu pozytywnych nawyków zarządzania biznesem. Moją misją jest edukacja Polaków na temat tego, jak nie popadać w długi oraz jakie są ścieżki wyjścia z problemów finansowych.
Swoją wiedzą dzielę się podczas cyklu webinarów “Jak wyjść z długów krok po kroku”. Jestem także współautorką Raportu Rzeczpospolitej pt. “Upadłość sposobem na oddłużenie”, książki “Jak zarządzać pieniędzmi w czasach kryzysu” oraz autorką eksperckich artykułów publikowanych na portalu Infor.pl.
Laureatka nagrody Orłów Prawa oraz Firmy Roku 2022.