Jos Beeres Photos
Recommended Reviews - Jos Beeres
Start your review...
1 year ago
Nog veel te leren in professioneel klantcontact Zoals jullie vast verwachten kan hier onmogelijk een goede review uit komt. Eigenlijk is alles verkeerd gegaan wat verkeerd kon gaan. Ik heb op een woensdag een bestelling bij jullie geplaatst en aangegeven dat ik die de volgende maandag bezorgd wilde hebben. Zelf hebben jullie besloten om dit te vervroegen naar de vrijdag en tja toen was niemand thuis. Uiteindelijk kon ik alsnog zelf een bezorgafspraak maken voor maandag en helaas is daar voor mij iets tussen gekomen. Dus ik heb die maandag ochtend geprobeerd om met uw vervoerder, transmission, contact te zoeken. Zelden een bedrijf mee gemaakt die zo onwillig is om te kijken naar een oplossing. Echt alles wat ik voorstelde was, nee doen we niet. Of het nou het verzetten van de bezorgdatum telefonisch was, neerzet toestemming, afgeven bij de buren, ga zo maar door en ik heb het voorgesteld en die mevrouw kwam met nee, dit doen wij niet. Uiteindelijk een mail gestuurd aan de wijnverkoper dat ik de koop wilde ontbinden. Hierop kwam verder een net antwoord, met het verwijt dat het jammer was dat ik hun niet de ruimte had gegeven om het voor mij op te lossen. Laten we eerlijk zijn, als je klant aangeeft iets op een dag te willen ontvangen en jullie bepalen dat dat een andere dag wordt. En jullie een vervoerder inschakelen waarmee als consument zijnde niet te overleggen valt. Dan heb je zelf de hand in eigen boezem te steken en naar de interne procesgangen te kijken. Na die mail van u heb ik nog terug geantwoord, waarop u het niet nodig vond om nog te antwoorden en dit is verder prima. Voor mij past het in het plaatje van hoe uw onderneming (potentiële) klanten behandeld. Maar goed, ja ik heb mijn tweede bezorgmoment gemist. Die mag u inderdaad mij aanrekenen. Aan de andere kant, dit was nooit een tweede bezorgmoment geweest, als u zich initieel aan mijn bezorgverzoek had gehouden. Ik heb ondertussen mijn geld netjes terug ontvangen en ontvang, vreemd genoeg, tot op de dag van vandaag nog steeds mailtjes dat transmission aan mijn deur staat vandaag. Blijkbaar lukt het u ook niet om uw eigen vervoerder te bewegen, uw goederen netjes aan u terug te retourneren. Al met al zonde van mijn tijd en ik geloof niet dat dit bedrijf hier iets van gaat leren. Toch de review achter gelaten om anderen te waarschuwen. *aanpassing* Zie onderstaande antwoord van verkoper. Het ligt aan mij als klant en een review plaatsen is zonde van mijn tijd. Een zeer professionele houding dit! Zojuist ook de verkoper tierend en wel aan de telefoon gehad. Er was geen goed woord met deze man te voeren en totaal niet voor reden vatbaar. Verkoper was ronduit denigrerend en onfatsoenlijk. Ik heb uiteindelijk ervoor gekozen om op te hangen, een gesprek was niet haalbaar. Mocht u soortgelijke ervaringen hebben met deze verkoper, laat u aub niet afschrikken! En ben gewaarschuwd voordat u een bestelling plaatst bij deze verkoper! Datum van ervaring: 28 januari 2025 Bewerk Antwoord van Jos Beeres Wijnkoperij 20 uur geleden geüpdatet Beste meneer Gelissen, en meelezende review lezers, Vriendelijk bedankt voor de review. U heeft op de dag dat de wijn te vroeg werd bezorgd (wat inderdaad destijds ons aan te rekenen viel omdat de voorkeur bezorgdatum niet werkte) er voor gekozen met de transporteur contact op te nemen, wat natuurlijk hartstikke goed is. Ik snap alleen niet dat na het contact met de transporteur wat stroef verliep u ons niet heeft gebeld, of direct gecontact. Wat ik ook aangeef in mijn mail aan u: ik vind het jammer dat u mij niet de mogelijkheid heeft gegeven het netjes voor u op te lossen. U schrijft in uw mail dat u uw geld terug wil en niet open staat voor een oplossing. Ik heb dezelfde dag het geld op uw rekening terug gestort. Dus meerdere pogingen van mij het netjes met u op te lossen hebben toch geresulteerd in deze review. U zegt het zonde van uw tijd te vinden bij ons te bestellen, ik heb niet eerder zo een lange review gezien dus eerlijk gezegd vind ik dát zonde van uw tijd. juist omdat ik alles had willen doen het ondanks de eerste verkeerde bezorging met u op te lossen. Als u nog in bent voor een gesprek in plaats van een review mag u altijd contact met me opnemen. Met vriendelijke groet, Sianne Rob Jos Beeres Wijnkoperij read more
More info about Jos Beeres
Oude Boteringestraat 66
9712 GN Groningen
The Netherlands
050-3132241
What time does Jos Beeres open?
What time does Jos Beeres close?
Outdoor Amenities
Does Jos Beeres have parking?
Yes, Jos Beeres has parking options.