W Intima Clinic rozumiemy nasze Pacjentki oraz ich potrzeby i podchodzimy do każdego przypadku ze szczególną uważnością. Jednocześnie dbamy o poczucie bezpieczeństwa, intymność oraz dyskrecję. Komfort fizyczny i psychiczny Kobiety to dewiza Intima Clinic. Zabieg trwający czasem kilkanaście minut, wykonany przy użyciu najnowocześniejszej aparatury i przez specjalistów, rozwiąże problem, który przypomina o sobie w codziennym życiu. Pragniemy, aby Kobiety - bez względu na wiek - lubiły swoje ciało i cieszyły się własną seksualnością. Dowiedz się o nas więcej .
Intima Clinic jest miejscem, w którym intymność Pacjentów jest przedmiotem naszej najwyższej uwagi. Intymność postrzegamy jako prawo do komfortu, dyskrecji, seksualności i dumy z własnego ciała. Specjaliści skupieni wokół Intima Clinic kompleksowo zadbają o zdrowie Twojego ciała i duszy. Właśnie dlatego, w jednym miejscu - w Intima Clinic znajdziesz ekspertów z zakresu: ginekologii, ginekologii plastycznej i estetycznej, laseroterapii, położnictwa, chirurgii naczyniowej i plastycznej, endokrynologii, diabetologii, psychologii i psychoterapii, sex coachingu, seksuologii, urologii, dietetyki oraz ginekologii dziecięcej. Zapoznaj się z ofertą Intima Clinic.
Established in 2017.
W Intima Clinic przywracamy naszym Pacjentkom poczucie wolności i komfort życia. Zabieg trwający czasem kilkanaście minut, wykonany przy użyciu najnowocześniejszej aparatury i przez najlepszych specjalistów, rozwiąże problem, który przypomina o sobie w codziennym życiu. Pragniemy, aby Kobiety - bez względu na wiek - lubiły swoje ciało i cieszyły się własną seksualnością.