Cancel
Call
Johannisstr. 16
55116 Mainz
06131 225596
What time does Huthaus am Dom open?
What time does Huthaus am Dom close?
Does Huthaus am Dom have parking?
Yes, Huthaus am Dom has parking options.
German
5 Reviews
Get access to customer & competitor insights.
See all
Fabulous selection of umbrellas and bags along with excellent customer service. Lots of cute and…read moreunique rubber ducks as well.
Wer hat mich denn da angesprungen?
Neben Spielwaren, Möbeln, Kinderwagen und Jugendmode finden Sie auch gute Bücher bei uns!
Loved this shopping spot! Gently used items, excellent & friendly service (in English), cute…read moreclothes-all for reasonable prices! Since I didn't overpack my luggage, I needed a dressier top for a cocktail hour...stoped here while walking around historic downtown Mainz. Found the too & much more! More than reasonably priced, I was tempted to add a pair of name brand shoes & purse, but I do have to fly home sometime! Check out the great deals!
From the owner: Die Idee: Wir machen Überflüssiges flüssig…read more Oxfam Shops sind Secondhand-Läden mit einem besonderen Konzept. Ehrenamtliche Teams verkaufen hier Dinge, die andere gespendet haben. Die erwirtschafteten Finanzmittel kommen der entwicklungspolitischen Arbeit des Oxfam Deutschland e.V. zugute. Ob Sie uns mit Sachspenden unterstützen, ehrenamtlich mitarbeiten oder in den Oxfam Shops einkaufen - Sie setzen sich damit für die Vision von Oxfam ein: eine gerechte Welt ohne Armut.
My good deals! Bought all this & a German beer mug for 28.5 Euros! No need to overpack the bags-just buy gently used items here!
Logo
From the owner: Eine Schwangerschaft ist die strahlendste Zeit im Leben einer Frau- der Inbegriff der Weiblichkeit…read more Wir unterstützen Sie dabei und bieten wunderschöne Schwangerenmode für jeden Anlass und für jede Figur.
Brands by name
Articles by date