HTH CLINIC - Polecam gorąco !!! Tomir ma MOC i to kilkuwymiarową Oczywiście dosłownie: jak Tomir przyłoży swoje ręce, "które leczą", to już nikt Cię nie uratuje! - ale naprawdę warto... potem następuje wielka ulga
Drugi wymiar, to jego pozytywne nastawienie i gotowość do pomocy. Zgłosiłam się w piątek, w akcie desperacji z przyblokowaną szyją: nie mogłam bez bólu skręcać głowy w lewo. Tomir przyjął mnie wieczorem po zakończeniu planowej pracy, kiedy mógłby już spokojnie rozpocząć weekend , za co bardzo dziękuję, zdecydowana ulga i i mogłam jeszcze tego dnia przejechać samochodem przez pół Polski, rozglądając się nie tylko w prawo Dzięki Tomir!!!
Ponadto, jego wprawne, holistyczne oko dostrzegło jeszcze u mnie inny punkt do rozpracowania i wiem teraz, jak wiele obszarów naszego organizmu współpracuje ze sobą, a Tomir tylko (i aż!) ułatwia tę wewnętrzną współpracę
W związku z tym ... zapisałam się na kolejne męczarnie !
Super też jest to, że z jego poczuciem humoru, można jeszcze sobie fajnie pogadać w trakcie tych tortur!
Ja mam to wszystko blisko, po sąsiedzku, ale uważam, że warto jechać do Tomira nawet z drugiego końca Warszawy !!! read more