Miejsce dla osób ceniących kameralną i profesjonalną obsługę. Panie w recepcji służą fachowymi radami dotyczącymi usług hotelowych, okolicy i miejsc wartych odwiedzenia a tych jest mnóstwo.
Jeżeli jesteś osobą sportową (bieganie, rolki, rower, kajaki)- jest to niewątpliwie miejsce dla Ciebie.
Nie sposób nie wspomnieć o kuchni- komplementy dotyczące kucharzy, które pojawiają się na stronie hotelu nie są ani trochę przesadzone. Bywałem i jadłem w różnych miejscach, ale tutaj naprawdę nie sposób powstrzymać się przed dopychaniem jedzenia w ustach łyżką do butów. Dostępną pewnie na życzenie, bo personel, okazuje się, przyzwyczajony jest do dziwnych życzeń gości.
Parking bezpłatny pod hotelem oraz drugi, strzeżony, tuż obok.
Zapomniałem dodać kilku słów o ciekawostce śniadaniowej- plaster miodu do pokrojenia. Uwierzcie mi- nie lubię miodu, jednak zjadłem ze smakiem. Wyborny.
Do minusów zaliczyłbym masakrycznie wręcz miękkie łóżka (osoby przyzwyczajone do spania na twardym bédą się czuły jak na łóżku wodnym), oraz obsługę restauracji, czyli panie kelnerki, które raz są w dobrym humorze a raz nie. Jednego dnia dostałem kolację w formie, która bardzo mi odpowiadała a drugiego usłyszałem, że 'dzisiaj jest inny kucharz' i nie mogę dostać tego, co było wczoraj. read more