From the owner: Van Noord's Dierenvoeders is een dierenwinkel die sinds 1973 gevestigd is aan de Oude Karselaan 15…read morete Amstelveen. Sinds vele jaren zijn wij ook op het internet actief met onze webshop petfooddiscount.nl.
Van Noord's Dierenvoeders staat voor kwaliteit, concurrerende prijzen en service. Dat maakt dat wij meer dan 40 jaar succesvol huisdierenbenodigdheden en voeding verkopen aan consumenten en winkeliers.
Concreet houdt dit in dat wij slechts A-merken verkopen en geen producten uit het lage- of middensegment. A-merken of premium merken zijn vaak gebruiksvriendelijker en hebben een langere levensduur. In geval van voeding, heb je er veel minder van nodig als B- of C-merken. Dit kan in sommige gevallen 50% besparing opleveren. Een prettig gevolg is dat uw huisdier veel minder ontlasting zal hebben. Verder verkopen wij een groot assortiment biologische, holistische en natuurlijke voedingen voor hond en kat.
In de winkel staan deskundige en opgeleide medewerkers die u informatie kunnen geven en service kunnen verlenen. Bij ons worden uw boodschappen nog naar de auto gebracht, waar maak
je dat nog mee ?