Högsta bostadspris till lägsta kostnad
Fast mäklararvode 10 000 kr
Efter snart nio års verksamhet är Hemverket en av Sveriges tio största mäklare och förmedlar tusentals bostäder varje år. Vi ger våra säljare högsta möjliga försäljningspris till Sveriges lägsta mäklararvode. Våra kunder får mer information, känner större trygghet och gör en bättre affär. Nöjda kunder som ger oss höga betyg från är ett bevis på att Hemverket fungerar.
Vårt mäklararvode är 5 000 kr vid försäljningens start och 5 000 kr när din bostad är såld, oavsett vad och var i Sverige du skall sälja. Vi sköter allt från start till mål utom visningen, som du själv tar hand om. Våra auktoriserade fastighetsmäklare finns runt om i hela Sverige och kommer på kort varsel hem till dig när du vill starta din försäljning.
Established in 2005.
Hemverket grundades 2005 av entreprenören Imre Marton ur en önskan att göra mäklarbranschen bättre. Enklare. Mer rättvis. Bostadsköpare vill hellre tala med ägaren som är expert på sitt eget hem. Med ett fast pris så gynnas alla av en öppen och ärlig kommunikation. Det är en modell som gör både säljare och köpare till vinnare på bostadsmarknaden.
Meet the Business Owner: Imre M.
Imre Marton är en entreprenör från Västra Götaland som grundade Hemverket för snart 9 år sedan. Imre tittade på marknaden och sa att här måste det finnas något man kan göra. Genom att göra säljaren delaktig i affären så blir det både bättre och billigare. Ägaren kan bidra med mer information som ökar värdet och tryggheten för köparen och därmed också försäljningspriset. Samtidigt har Hemverkets auktoriserade mäklare fullt mäklaransvar och tar hand om avtal, budgivning, juridik och alla frågor man kan tänkas ha.