Na lang wikken en wegen, koos ik om toch een tiental cenitmeter van mijn haar te laten knippen. Mijn haar werd geknipt door een meisje dat al een jaar bij Hairequipe werkt. Ik vroeg om een kapsel tot onder het oor, lang in het gezicht en zij vertelde me dat ze het ging opknippen. De bovenste laag van mijn haar komt tot aan mijn neus, ook in mijn gezicht. Heb je ooit de rijstvlaktes in China gezien? Zo ziet mijn haar eruit. De andere knipdames in de zaak vroegen zich ook af wat de andere kapster bezielde om mijn haar op die manier te knippen, "vol fouten" zei de ene letterlijk. Ik zat te huilen in de kapperstoel. Ik kreeg een sorry-bon, want dat hebben ze preventief bij de hand. Betaalde wel nog €101. Na een review op hun facebookpagina belde de zaakvoerder me om te melden dat ze het niet appreciëren om negatieve reviews te krijgen. Toen het enkele jaren geleden geweldig goed geknipt was, had ik dit ook gedeeld via sociale media. Daarnaast is een gewaarschuwd man er twee waard.
Ik vroeg om mijn sorry-bon te kunnen wisselen voor producten zodat ik niemand meer aan mijn haar moet laten komen, jammer maar helaas. Hij vroeg me ook een andere kapperszaak te kiezen. Zijn werknemers hebben dit vriendelijk en professioneel afgehandeld maar hij krijgt een dikke onvoldoende voor klantvriendelijkheid. NOOIT MEER Hairequipe voor mij. read more