teambuilding, bedrijfsuitje, zeilen monnickendam, mindfulness
Established in 1990.
De Gulden Belofte heeft een interessant verleden. In 1911 is zij als zeilende vrachtvaarder gebouwd. De lading bestond uit suikerbieten en stenen. Tijdens de 2e Wereldoorlog weigerde de schipper voor de Duitsers te varen. Hij liet het schip stranden op een dijk en het schip bleef daar jaren liggen. In 1976 werd de Gulden Belofte omgebouwd tot een passagiersschip voor de chartervaart, zo heeft zij jaren met gasten over het IJsselmeer en Waddenzee gevaren. Vanaf 2000 lag zij weer verlaten en achtergelaten werd in het Land van Maas en Waal.
Opnieuw in de vaart
In 2005 vond Bertil De Gulden Belofte in een zeer roestige en verwaarloosde staat op het zand. Hij besloot de Gulden Belofte weer een nieuw leven te geven. En dat is gelukt. Na de restauratie vaart zij weer met groepen over IJsselmeer, Markermeer en Waddenzee. En brengt zij iedereen terug in de natuur naar zichzelf toe.
Meet the Business Owner: Bertil V.
Even ter kennismaking: Mijn naam is Bertil en ik ben op vele vlakken actief. Ik beweeg veel, doe en heb vele sporten gedaan, eet vegetarisch en leef gezond, Net als Boeddha en andere filosofen heb ik het verlangen om mezelf puurder, schoner, meer in balans te brengen. Ik wil goed voor mezelf en mijn omgeving zijn. Ik wil in dit leve de beste versie van mezelf bereiken
Heb mijn vak van interim manager en horeca vaarwel gezegd om te gaan zeilen om een stuk meditatie, rust en buitenlucht als hoofdonderdeel van mijn bestaan te hebben. Sta hierdoor het grootste gedeelte van het jaar buiten in de natuur. Heb een combinatie van Mensenwerk en techniek/onderhoud/lekker bezig zijn, als vak gekozen. Doe al meer dan 20 jaar een studie/ontdekkingsreis in mezelf qua emoties, patronen, balans en gelukkig zijn. En heb vele eenvoudige zelf-doen-methoden gevonden om dit te bereiken.
Door de combinatie sensitief, technisch en nieuwsgierig zijn heb ik me zowel in de techniek als op het esoterische vla