Cancel

4.3 (4 reviews)
    Closed Closed

De Raaf Photos

De Raaf Reviews in Other Languages

Verify this business for free

Get access to customer & competitor insights.

Verify this business

Pink Velvet - Hightea t.w.v €85,-

Pink Velvet

(3 reviews)

Het Eilandje, Het Eilandje

Dochter wordt 9 en ik nam haar vandaag mee voor een high tea met ons tweetjes bij Pink Velvet. Ik…read morewist niet wat ik hoorde aan de kassa. Ze vroegen 2,50€ extra voor het vuurwerkstokje op haar dessert van 12,50€ (Dubai chocolate croissant). Ik kon geen woord meer uitbrengen van verbijstering. Dit heb ik nog nooit meegemaakt! Klantonvriendelijkheid ten top. Over mijn verbijstering heen, maakte ik er toch een opmerking over. Ik kreeg echter een onbeschoft antwoord. Als ik maar betaalde en weg was! Dit is goed voor één keer! Het is al niet makkelijk als alleenstaande mama!! Zeer mooie inrichting en lekkere gerechtjes. Daar kan ik niets over zeggen. Maar the whole experience... wat een grote teleurstelling!! Je moet ooo achter alles zelf gaan. In de mail aangegeven dat dochter jarig was. Bij het binnenkomen nog eens. Geen enkele keer werd erop ingegaan. Zelf nog gaan vragen of een vuurstokje mogelijk is. Ja... hallo? Wie denkt er nu in de verste verte dat dit betalend is?! FOEI!!! Verder een dode platgetrapte hoornaar langs ons tafel... Lekker. Het werd opgeveegd toen mijn dochtertje dit vroeg. De bediening na een kwartier zelf erop moeten attent maken dat we graag al een drankje hadden gehad nadat ze ons tafeltje zeker al 5x voorbij liepen zonder ons te bekijken. Er werd enkel aandacht geschonken aan de tafels met een groot gezelschap. De tafels waarvan de mensen weg waren, bleven onafgeruimd. Niet zo smakelijk om tegenaan te kijken. Ik laat hier zeker mijn slaap niet voor, maar het is zijn dure prijs zeker niet waard. De beleving wordt volledig tenietgedaan door onprofessionaliteit. De bediening is kil en steriel. Dergelijke prijzen kan je enkel rechtvaardigen als het plaatje klopt. Als de kwaliteit EN de bediening EN de netheid EN de klantvriendelijkheid spot on zijn. Dit is veel te duur voor wat het is. Ik vermoed dan ook dat dit niet lang meer zal blijven duren. Als mensen 1 maal de ervaring gehad hebben... hier kom je niet terug voor een tweede high tea lijkt me... Kies een gezellige, charmante zaak, met personeel met een hart voor de klanten aan de helft of 2/3 van prijs. Klein voorbeeld: "Erna gingen we een drankje doen in 't stad en dochter droeg een diadeempje met "Birthday girl" op. Wij waren totaal verrast toen de dienster bij mijn dochter haar plat watertje een schaaltje met twee Mariakoekjes en twee Oreo koekjes neerzette. Hoe lief, opmerkzaam en attent was dit!! Dit verwarmde ons hart. Awel, hier komen we terug! In dit zaakje in 't stad! De jongedame kreeg een leuke fooi van ons en volgende keer gaan we er lekker iets eten!! En Pink Velvet... daar lopen we aan voorbij! Been there, done that!

Such a beautiful place; delicious pancakes and waffles. Coffee is to die for - highly recommendread more

De Raaf - desserts - Updated May 2026