Dartli Print & Repro is o.a. gespecialiseerd in het printen, kopiëren, digitaliseren en scannen van bouwtekeningen, cad-tekeningen, gis-tekeningen.
Daarnaast printen we op de meest uiteen lopende materialen, zoals papier, karton, steen, forex, hout, spaanplaat, foam, plexiglas, canvas of aluminium. Denk ook aan reclameborden, abriborden, deuren, posters, affiches, rolbanners, spandoeken, stoeptegels, cd's, presentatieborden, Pos-materiaal en plafondplaten
We printen in zwart-wit, maar ook in kleur. Dit doen we analoog en digitaal. Voor binnen en voor buiten.(indoor en outdoor) toepassingen.
Dartli heeft op alle vestigingen hoogstaande apparatuur, zodat wij vanuit elke vestiging snel en professioneel kunnen werken.
Omdat wij graag een complete dienstverlening bieden, hebben wij ook diverse kleinformaat kopieermachines en printers, voor al uw documenten, boekjes, brochures, presentaties. Zowel in zwart-wit als in kleur.
En natuurlijk beschikken we over alle bijkomende nabewerkings
Established in 1968.
De oprichters van Dartli, Gerard Beukers en zijn vrouw Greet, zochten in 1968 voor hun op 1 april begonnen reproductiebedrijf naar een vlotte naam. Beetje Italiaans. Beetje frivool. Beetje kunstenaarsachtig. Maar ook heel herkenbaar aan de telefoon. Die naam werd Dartli, een afkorting van de architecten lichtdrukkerij.
Ze vonden een mooie ruimte voor hun eerste vestiging: het souterrain van de Rijnstraat 240 in Amsterdam. Een prachtplek, want tegelijk goed betaalbaar en goed bereikbaar voor de cliënten. Die wisten de weg naar de actieve ondernemers snel te vinden. En blijvend. Want van meet af aan vormde de persoonlijke benadering het uitgangspunt in het handelen van Gerard en Greet Beukers.
Het voornaamste product heette toen nog 'lichtdruk'. Een fotografisch proces met als eindproduct reusachtige vellen blauw papier met ragfijne witte lijntjes erop, bekendals een blauwdruk. Een goede lichtdrukker was een ambachtsman lees meer: www,dartli.nl/over-dartli/historie